محمد طاهری روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: اکنون کم آبی در بخش خانگی این استان به عنوان یک چالش مطرح نیست اما برای صرفه جویی باید رویکرد اصلاح الگوی مصرف همواره به مردم یادآوری شود.
وی یادآور شد: اکنون دو شهرستان سمنان و شاهرود با کسری آب مخزن 150 و 200 لیتر بر ثانیه مواجه هستند که برای رفع این مشکل باید اصلاح الگوی مصرف در بخش خانگی در دستور کار قرار گیرد.
طاهری اضافه کرد: براساس آمار شرکت آب منطقه ای سمنان، به دلیل کاهش بارش باران در سال گذشته و نیمه نخست امسال، منابع زیرزمینی و سطحی استان تا 40 درصد کاهش یافته و اکنون میزان تولید و مصرف آب در بخش خانگی برابر است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری سمنان ادامه داد: به دلیل حفرچاه های غیرمجاز و برداشت بی رویه در چند سال گذشته، بهره وری آب در قنات های استان روبه کاهش است و تنها راه مدیریت مصرف، صرفه جویی است.
وی تصریح کرد: افزایش بهره وری در مصرف آب در بخش صنعت و کشاورزی و هم چنین درک کم آبی در استان می تواند گامی مهم برای عبور از شرایط سخت کمبود آب در آینده باشد.
طاهری افزود: انتقال آب از سایر حوزه ها به استان می تواند گامی مهم و موثر برای رفع کم آبی در دوره بلند مدت در سمنان باشد که باید مسوولان امر با رایزنی های مستمر برای اجرای این طرح ها اقدام کنند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری سمنان گفت: در زمان حاضر اتخاذ راهکارهای پیشگیرانه مانند صرفه جوبیی و بازسازی لوله های انتقال آب مهم ترین راهبرد برای رفع مشکل کم آبی در استان سمنان است.
به گزارش ایرنا، تامین آب آشامیدنی مردم استان سمنان 80 درصد از چاه ها، 12 درصد از چشمه ها و هشت درصد از قنات ها تامین می شود، شرکت آب و فاضلاب شهری سمنان در قالب بیش از 241 هزار انشعاب به 636 هزار و 500 نفر در استان آبرسانی می کند.
7339/7408
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.