کمبود اسیدهای چرب امگا ۳ احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی را به طور چشمگیری افزایش میدهد.
به گزارش جی پلاس، حوزه کلینیک در نظر دارد تازهترین دانستنیهای پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.
نشانههای کمبود امگا ۳
بسیاری از خوراکیها مانند زیتون، ماهی، بادام زمینی و تخم مرغ حاوی اسیدهای چرب هستند؛ در حالی که اسیدهای چرب مخصوصااسیدهای چرب امگا ۳ برای بدن ضروری است، برخی افراد به دلیل ترس از اضافه وزن این مواد غذایی را از رژیم غذایی خود حذف میکنند.
باید بدانید که اسیدهای چرب امگا ۳، مادهای ضروری برای سلامتی و تندرستی بدن انسان هستند؛ کمبود این ماده احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی را به طور چشمگیری افزایش میدهد؛ اما از کجا میتوان متوجه کمبود این ماده در بدن شد؟
خستگی شدید یکی از این نشانه هاست؛ محققان دانشکده پزشکی مریلند دریافتهاند، خستگی یکی از شایعترین نشانههای کمبود اساسی امگا ۳ است؛ همچنین خشکی غیر طبیعی پوست، زایمان زودرس، ضعف در تمرکز و ناتوانی در یادگیری از نشانههای دیگر کمبود امگا ۳ است.
گیاهی برای کاهش اضطراب
حتما برای شما پیش آمده است که به دلیل مواجهه با مشکلات روز مره دچار استرس و اضطراب شده باشید؛ روانپزشکان برای رهایی از چنین اضطرابهایی روشهای مفیدی معرفی کردهاند.
یکی از راهکارهای متداول برای مقابله با استرس، تمرکز روی تنفس است؛ هنگامی که اضطراب دارید بهتر است کمی با خود خلوت کنید؛ چشمهایتان را ببندید و چند دقیقه از طریق بینی به آرامی نفس بکشید.
استفاده از اسانس اسطوخودوس هم یک روش فوق العاده برای دور کردن استرس و اضطراب است؛ تنها کافی است هنگام مواجه با این مشکلات اندکی از این اسانس را به مچ دستهایتان بمالید؛ همچنین مصرف اسطوخودوس یک آرامبخش قوی است که موجب افزایش کیفیت خواب شما میشود.
خواص فوق العاده شاتره
برای تصفیه خون مواد غذایی زیادی وجود دارد که گیاه شاتره یکی از آن هاست؛ این گیاه در ابتدای بهار عمدتا در مکانهای مرطوب بهصورت علف هرز میروید.
بهتر است برای تصفیه خون روی دمنوش شاتره حساب کنید؛ علاوه بر تصفیه خون، عرق شاتره داروی طبیعی مشکلات کبدی از جمله کبد چرب است؛ این گیاه همچنین میتواند مشکلات پوستی نظیر اگزما، عفونتهای پوستی وقارچهای جلدی را حل کند.
نارسایی های کلیه علائمی ندارند
کلیه یکی از اندامهای حیاتی بدن است که به دلیل وظیفه خاص خود در فیلتر کردن و حذف مواد زائد بدن معمولا بیشتر با مشکلات مواجه میشود؛ با این وجود بیشتر مشکلات کلیه به طور خاموش و بدون علائم خاصی پیشرفت میکنند.
نارساییهای کلیوی مانند سرطان کلیه، کیست کلیه، عفونت و سنگ کلیه معمولا در افراد بالای ۴۰ سال پدیدار میشود؛ از آنجایی که این مشکلات معمولا در ابتدا علائم یا دردی ندارند، متخصصان توصیه میکنند افراد بالای ۴۰ سال برای تشخیص نارسایی کلیه حتما سونوگرافی کلیه و مثانه را انجام دهند.