چشم جورکش توسط وزیر بهداشت در اصفهان معاینه شد

وزیر بهداشت امروز در حاشیه افتتاح یک بیمارستان ، چشم‌های سهیلا جورکش قربانی اسیدپاشی اصفهان را معاینه کرد.

لینک کوتاه کپی شد

به گزارش جی پلاس، در پی سفر وزیر بهداشت به اصفهان جهت افتتاح پروژه‌های بیمارستانی و بازدید از وضعیت بهداشت و درمان این استان،  سهیلا جورکش برای دیدار با وزیر بهداشت به مراسم افتتاح بیمارستان تخصصی« ۹ دی منظریه» خمینی شهر اصفهان امد تا از کمک‌ها و مساعدت‌های دکتر هاشمی در روند درمان چشمانش تشکر کند.

وزیر بهداشت در این دیدار بار دیگر چشمان جورکش را که اوایل امسال در سفر به آمریکا تحت عمل جراحی قرار گرفته بود، معاینه کرد.

دکتر هاشمی همچنین در مراسم افتتاح این بیمارستان نیز اظهار کرد: از مردم خمینی شهر در خصوص موضوعی که در مورد "بخیه" در این شهر رخ داد عذرخواهی می‌کنم و خوشحالم که امروز این بیمارستان با پرستاران و پرسنل خوب افتتاح می‌شود. از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و وزارت راه و شهرسازی نیز تشکر می‌کنم، اما باید تجهیزات بیشتری برای این بیمارستان فراهم شود.

وی افزود: به طور معمول راه‌اندازی یک بیمارستان شش ماه طول می‌کشد، اما این بیمارستان کمتر از چند ماه و حتی چند روز افتتاح شد. امید می‌رود همین اتفاق خوب در بیمارستان شهید اشرفی اصفهانی در خمینی شهر نیز روی دهد و این بیمارستان هر چه سریع‌تر بازسازی شود. در حال حاضر  ۸۰۰ تخت بیمارستانی در بیمارستان شهید اشرفی اصفهانی وجود دارد و لازم است به تخت‌های بیمارستانی بیشتری مجهز شود. از تلاش نماینده مردم خمینی شهر در این خصوص تشکر می‌کنم. با این وجود ما تا سال ۱۴۰۴ هنوز در خمینی شهر با کمبود بیمارستان مواجه هستیم به همین دلیل باید این تعداد بیمارستان‌ها را به چهار عدد برسانیم. خیران در این زمینه به خوبی عمل می‌کنند.

وزیر بهداشت با اشاره به اینکه یکی از اقداماتی که باید انجام شود این است که اورژانس بیمارستان تخصصی ۹ دی منظریه توسعه یابد، گفت: مشکل جدی استان اصفهان و از جمله خمینی شهر کمبود نیرو است. باید امور استخدام کشور و سازمان برنامه‌ریزی جهت استخدام بیشتر از جمله پرستار برنامه‌هایی را تبیین کنند تا با کمبود پرستار روبرو نشویم.

هاشمی با اشاره به اینکه شهر خمینی شهر بیشتر از این میزان باید در آن افتتاحیه صورت گیرد، گفت: آنچه که مهم است این است که علاوه بر مجهز کردن و تجهیزات ساختمانی، پرسنل تمامی بیمارستان‌ها غمخوار باشند که این وظیفه اصلی آن‌ها است.

 

دیدگاه تان را بنویسید