سازمان ملل متحد نسبت به آوارگی ۵۰ میلیون کودک در ۵۱ کشور مختلف جهان به دلیل خشونت، بلایای طبیعی و فقر هشدار داد.

به گزارش جی پلاس، حدود ۸۴ درصد از کمک‌های مالی یونیسف در سال ۲۰۱۸ میلادی (سه میلیارد دلار) به کشورهای قربانی خشونت مانند سوریه، عراق، یمن،‌ نیجریه، سودان جنوبی و جمهوری دموکراتیک کنگو اختصاص یافته است.

به گفته مدیر برنامه‌های اضطراری سازمان یونیسف، ۱۱۷ میلیون نفر در سراسر دنیا که در شرایط اضطرار زندگی می‌کنند به آب شرب سالم دسترسی ندارند و در بسیاری از کشورهایی که تحت تاثیر جنگ هستند مرگ‌ومیر کودکان در اثر بیماری‌های ناشی از آب ناسالم و بهداشت نامناسب نسبت به تاثیر مستقیم خشونت، بیشتر رخ می‌دهد.

تنها حدود ۴.۱ میلیون کودک در عراق، ۱۱.۳ میلیون در یمن، ۱.۱ میلیون در فلسطین، ۵.۳ میلیون در سوریه و ۱۱ میلیون کودک سوری آواره در دیگر کشورهای منطقه به کمک‌های فوری نیازمندند.

یک عضو آژانس امداد و اقدام سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک (UNRWA) در رابطه با وضعیت فاجعه بار کودکان فلسطینی گفت: حدود یک میلیون از پناهندگان فلسطینی نیازمند کمک‌های فوری غذایی هستند. همچنین وجود نیروهای اشغالگر در سرزمین‌های اشغالی فلسطین، بسیاری از فلسطینی‌ها را با بحران نقض مکرر حقوق بشر و سطح بالای خشونت مواجه می‌کند.

به علاوه بیش از ۶۹۰ هزار نفر از مسلمانان میانمار که شامل ۲۵۵ هزار و ۳۰۰ کودک است با فرار از ایالت راخین میانمار به بنگلادش، در شرایط سختی به سر می‌برند و نیازمند کمک‌های فوری هستند.

با احتساب کودکان روهینگیایی، حدود ۷۲۰ هزار کودک در بنگلادش به این کمک‌ها نیازمندند. طبق گزارش سازمان ملل، حدود ۶۰ هزار کودک در کره شمالی به علت تحریم‌های بین‌المللی علیه این کشور از گرسنگی شدید رنج می‌برند. این تحریم‌ها همچنین دریافت کمک‌های سازمان ملل را به تعویق می‌اندازد.

به گزارش خبرگزاری آناتولی ترکیه، در کره شمالی حدود ۱۸ میلیون نفر با معضل ناامنی غذایی مواجه‌اند که در این میان ۲۰۰ هزار کودک از سوء تغذیه شدید رنج می‌برند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

کلمات کلیدی کودکان یونیسف

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.