وزارت بهداشت فوت به علت آنفلوآنزای پرندگان در کشور را تکذیب کرد
رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت گفت: موردی از ابتلا یا فوت به علت آنفلوآنزای پرندگان در انسان در کشور مشاهده نشده است
به گزارش جی پلاس، محمدمهدی گویا گفت: همه موارد ابتلا به آنفلوآنزا، از نوع فصلی است که در فصل سرما همانند سالهای گذشته شیوع پیدا می کند که میزان شیوع آن نسبت به سالهای قبل تفاوتی نداشته است
او گفت: شایعات مربوط به فوت یا ابتلا به آنفلوآنزای پرندگان در انسان که در شبکه های اجتماعی منتشر شده است کذب است و واقعیت ندارد
ضرورت تسریع در آواربرداری در مناطق زلزله زده برای پیشگیری از شیوع سالک
رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه آواربرداری در مناطق زلزله زده باید به طور کامل انجام شود، گفت: با آواربرداری ها، امکان شیوع بیماری سالک به حداقل می رسد
دکتر محمدمهدی گویا درخصوص جزییات سفر به مناطق زلزله زده استان کرمانشاه و بازدیدهای بهداشتی از این مناطق گفت: هفته گذشته از مناطق زلزله زده استان کرمانشاه بازدید کردم و طی این بازدیدها مشاهده شد که همکاران بهداشت و درمان در سخت ترین شرایط و با تلاش شبانه روزی درحال انجام وظیفه هستند و اقدامات بهداشتی و درمانی در مناطق زلزله زده حتی یک لحظه هم متوقف نشده است و اگر بگویم در بعضی نقاط زلزله زده، با وجود امکانات کم، شرایط نامساعد آب و هوایی و خستگی همکاران بهداشت و درمان، خدمات بهتر از سایر مناطق کشور است، اغراق نکرده ام.
وی افزود: از روستاهای زیادی بازدید کردم، در یکی از روستاها به نام جابری، بهورز روستا با وجود آنکه در طی زلزله باردار بود و فرزند خود را سقط کرده بود، بدون لحظه ای توقف به کار خود ادامه داده بود.
دکتر گویا خاطرنشان کرد: در این سفر از بیمارستان بانگر سرپل ذهاب بازدید کردیم، پرسنل این بیمارستان در یک فضای فیزیکی محدود خدماتی ارائه می دادند که با تمام شهرهایی که درگیر زلزله نبودند، قابل رقابت بود. بخش دیالیز بیمارستان با بهترین امکانات سرویس می داد.
وی گفت: علیرغم شرایط سخت و اینکه اکثر خدمات ما در کانکس ارائه می شود، امیدوارم هرچه سریع تر بازسازی مناطق انجام شود و با سرعت هرچه تمام تر به پایان برسد.
رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت تصریح کرد: یکی از نگرانی های ما مساله آواربرداری در مناطق زلزله زده است، چراکه منطقه مستعد بیماری سالک است و آواربرداری در پیشگیری از این بیماری اهمیت زیادی دارد. خوشبختانه با همت و تلاش مسئولین استانداری اداره مسکن و شهرسازی و بنیاد مسکن اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته است و حدود 50 درصد آوارهای شهر سرپل جمع آوری شده است و مسئولین محترم متفق القول شدند که تا پایان زمستان بقیه آوارها را هم جمع آوری کنند و اگر چنین شود، یکی از بزرگترین مخاطرات بهداشتی منطقه به حداقل خواهد رسید.
وی گفت: همچنین در جلسه استانداری مساله فاضلاب و آب آشامیدنی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم برای هماهنگی هرچه بیشتر و اقدامات فوری اتخاذ شد.
دیدگاه تان را بنویسید