تاکید سازمان جهانی بهداشت بر بهبود سلامت روان در محیط کار

در نظر گرفتن اقداماتی برای بهبود سلامت روان در محیط کار نه تنها موجب بهبود وضعیت سلامت کارمندان می‌شود بلکه میزان بازدهی و سلامت مالی سازمان‌ها را نیز افزایش می‌دهد.

لینک کوتاه کپی شد

به گزرش جی پلاس، از طرف دیگر محیط کار با فضای منفی می‌تواند موجب بروز مشکلات سلامت روان و جسم در میان کارمندان شود، میزان بازدهی را پایین آورد و حتی مصرف مواد مخدر را میان کارمندان افزایش دهد.

"بهبود سلامت روان در محیط کار" امسال (۲۰۱۷) به عنوان موضوع اصلی روز جهانی بهداشت روان انتخاب شده است.

در سطح جهان بیش از ۳۰۰ میلیون نفر از افسردگی رنج می‌برند که عامل اصلی ناتوانی به حساب می‌آید. همچنین بسیاری از این افراد از علائم اضطراب هم رنج می‌برند. مطالعه اخیر سازمان جهانی بهداشت (WHO) حاکی از آن است که افسردگی و اضطراب هر سال حدود یک تریلیون دلار به اقتصاد جهانی خسارت وارد می‌کند.

در عین حال بیکاری نیز فاکتور خطرزای شناخته شده برای مشکلات سلامت روان است در حالیکه اشتغال به خصوص در شرایط مطلوب می‌تواند تاثیر حفاظت‌کننده در برابر این مشکلات داشته باشد.

باید توجه داشت که فاکتورهای خطرزای بسیاری برای سلامت روان وجود دارد که در محیط‌های کار مشاهده می‌شود. بسیاری از این خطرات به تعاملات بین نوع کار، محیط مدیریتی و سازمانی، مهارت و شایستگی‌های کارمندان مرتبط است.

به گزارش سایت اطلاع رسانی سازمان جهانی بهداشت، یک محیط کار سالم به فضایی اطلاق می‌شود که کارمندان و مدیران به طور فعال در ارتقا و حفظ سلامت، ایمنی و رفاه و آسایش تمامی کارمندان در فضای کار و اشتغال مشارکت داشته باشند.

 

دیدگاه تان را بنویسید