چرا نباید روغن نارگیل بخوریم؟

روغن نارگیل به عنوان یک ماده غذایی سالم در تمامی فروشگاه‌ها به فروش می‌رسد. بنا به گزارش انجمن قلب آمریکا روغن نارگیل 6 برابر روغن زیتون دارای سطح چربی‌های اشباع است.

لینک کوتاه کپی شد

به گزارش جی پلاس، متخصصان قلب چربی‌های اشباع را دشمن سرسخت قلب  می‌دانند چرا که با مصرف آن باعث افزایش کلسترول بد خون شده و به تدریج سکته‌های قلبی و مغزی را برای افراد پدید می‌آورد.

مقدار زیاد کلسترول (LDL) با بیماری‌های کرونری قلب در ارتباط است و به آن «کلسترول بد» گویند. کلسترول بد، روی دیواره رگ‌ها نشانده و موجب شکل‌گیری ماده سخت و ضخیمی که همان پلاک کلسترول است می‌شود. با گذشت زمان پلاک کلسترول موجب ضخیم‌شدن دیواره رگ و نازک‌شدن مجرای عبور خون شده و این فرایند تصلب شرائین نیز می‌گویند.

بر اساس این گزارش، روغن نارگیل دارای 82 درصد چربی است در حالی که گوشت گاو 50 درصد و کره 63 درصد داراست. انجمن قلب توصیه کرد در مصرف چربی‌های اشباع به شدت اعتدال را رعایت کنید. کره، پنیر و گوشت قرمز دارای چربی‌‌های اشباع فراوان هستند که خطر بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهند.

به جای مصرف غذاهای سرشار از چربی اشباع مانند گوشت قرمز، مواد غذایی سرخ شده، غذاهای شیرین و روغن نارگیل از خوراکی‌هایی با چربی اشباع اندک مانند مرغ بدون پوست، ماهی‌ها، آجیل و حبوبات، روغن زیتون و فراورده‌های لبنی کم چرب استفاده کنید.

چربی اشباع به چربی‌ گفته می‌شود که شامل تری‌گلیسریدهایی است که تنها حاوی اسیدهای چرب اشباع هستند. این چربی در دمای معمولی جامد است و ازجمله مواد غذایی‌ای که حاوی نسبت بالایی از چربی اشباع هستند می‌توان به محصولات حیوانی نظیر خامه، پنیر، کره، روغن نخل (پالم)، نارگیل و پنبه‌دانه اشاره کرد.

با توجه به گزارش سازمان بهداشت جهانی، مردان و زنان نباید بیشتر از 30 و 20 گرم چربی اشباع مصرف کنند.

 

دیدگاه تان را بنویسید