خیلی از افراد برای کاهش وزن و حفظ تناسب اندام شب‌ها غذا نمی‌خورند اما متخصصان تغذیه با این شیوه رژیم غذایی برای کم کردن وزن موافق نیستند. آن‌ها بر این باورند که حذف وعده‌های غذایی کار درستی نیست و به جای آن و به منظور حفظ تناسب اندام باید برای هر وعده غذایی مناسبی خورده شود.

به گزارش جماران؛ به نقل از همشهری آنلاین، رژیم غذایی به طور مستقیم بر سلامت ما تاثیر می گذارد. آنچه می خوریم و زمانی که می‌خوریم تاثیر مستقیمی بر سلامتی ما دارد. به همین دلیل است که متخصصان سلامت، خوردن غذاهای مناسب را در زمان مناسب توصیه می‌کنند.

به گزارش تایمز آف ایندیا، اغلب متخصصان تغذیه یک صبحانه سنگین و یک شام سبک را توصیه می‌کنند. اما تعداد کمی از مردم اطلاعات دقیقی در مورد اینکه چه چیزی بخورند، چه زمانی و در چه مقدار آن را بخورند، دارند. به دلیل اطلاعات ناقص، به ویژه در مورد آنچه که باید در شب بخوریم و از چه چیزهایی پرهیز کنیم، بیش از نیمی از مردم در وعده‌های غذایی، خوراکی‌های نامناسبی می‌خورند و در نتیجه از مشکلات معده رنج می برند، در حالی که برخی دیگر با بی خوابی دست و پنجه نرم می‌کنند. خواب کافی و حفظ سلامت گوارشی می تواند به پیشگیری از بسیاری از بیمار ها کمک کند، اما شام اغلب نقش مهمی در ایجاد اختلال در هر دو ایفا می کند. آنچه برای شام می‌خوریم بسیار مهم است، زیرا بر ریتم شبانه روزی و سلامت روده ما تأثیر می‌گذارد. از همین رو در این مطلب به غذاهایی می پردازیم که باید در شب از مصرف آنها پرهیز کرد.

کافئین

چای یا قهوه کافئین‌دار چرخه شبانه روزی را مختل می‌کند، باعث طولانی‌تر شدن پنجره بیداری می‌شود و حالت هشدار را فعال می‌کند. بنابراین، توصیه می‌شود حداقل ۸ ساعت قبل از خواب از مصرف کافئین خودداری کنید.

شکلات یا دسر

بسیاری از مردم هوس خود را برای یک چیز شیرین با خوردن شکلات یا دسر بعد از شام برطرف می‌کنند. این منجر به افزایش سریع قند می‌شود و انرژی اضافی تولید می‌کند که در طول خواب مورد نیاز نیست. در نتیجه، این انرژی به صورت چربی ذخیره می‌شود و به افزایش وزن کمک می‌کند.

غذاهای غنی از نشاسته

خوردن بیش از حد نشاسته یا کربوهیدرات‌ها نیز می‌تواند باعث افزایش سطح قند خون و انسولین شود. کربوهیدرات‌ها به قند متابولیزه می شوند که برای انرژی سوزانده می‌شود اما در نهایت می‌توانند منجر به افزایش وزن به دلیل مصرف در شب شوند.

غذاهای تند و سرخ شده

غذاهای سرخ شده و تند نه تنها به سلامت روده آسیب می‌رسانند، بلکه می‌توانند باعث نفخ، سوء هاضمه، اسیدیته و سوزش سر دل شوند. به این دلیل که آنزیم‌های روده برای هضم چنین غذاهایی در اواخر عصر تلاش می‌کنند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

کلمات کلیدی مواد غذایی شام

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.