حتماً تا به حال شده که با مشکلاتی در مورد لوله های منزل خود مواجه شدید و از یک لوله کش کمک گرفتید. در این قسمت از نکات خانه داری نمناک قصد داریم که راه کارها و پیشگیری هایی را به شما معرفی کنیم تا کمتر با مشکلات مربوط به لوله روبرو شوید. احتمالا لوله کش ها این سر نخ ها را به شما نخواهند داد.

به گزارش جماران؛ در برخی از مواقع ممکن است با مشکلاتی در رابطه با لوله های منزل مواجه شوید و به لوله کش مراجعه کنید، برای حل این موضوع نکات و راه کارهایی وجود دارد که باعث می شود کمتر با مشکلات مربوط به لوله روبرو شوید.

 

راز هایی در مورد لوله های منزل که لوله کش ها برای شما بر ملا نمی کنند

حتماً تا به حال شده که با مشکلاتی در مورد لوله های منزل خود مواجه شدید و از یک لوله کش کمک گرفتید. در این قسمت از نکات خانه داری نمناک قصد داریم که راه کارها و پیشگیری هایی را به شما معرفی کنیم تا کمتر با مشکلات مربوط به لوله روبرو شوید. احتمالا لوله کش ها این سر نخ ها را به شما نخواهند داد.

 

نکات مهمی در مورد مراقبت از لوله های منزل

1. با مکان اصلی تماس بگیرید.

زمانی که با مشکلی در لوله های منزل خود روبرو می شوید ، حتماً با مکان معتبری تماس بگیرید تا لوله کش های متخصص را برای شما بفرستند و به لوله کش های آزاد اعتماد نداشته باشید.

2. مراقب نخ دندان های خود باشید.

حتماً شنیده اید که لوله کش ها از شما می خواهند چیزهایی مثل دستمال کاغذی را در مکان هایی مثل چاه دستشویی نیندازید اما به شما در مورد نخ دندان ها تذکر نمی دهند. نخ دندان ها برخلاف ظاهر شان می توانند باعث گرفتن لوله ها شوند ، پس مراقب این موضوع باشید.

 

احتمال گرفتگی لوله ها به دلیل نخ دندان

3. مکان مناسب را برای ماشین لباسشویی استفاده کنید.

هنگام خرید منزل جدید از یک لوله کش متخصص کمک بگیرید و از او بخواهید که محل مناسب برای قرار دادن لباسشویی را به شما معرفی کند تا لوله های آن در طولانی مدت دچار مشکل نشود.

4. روغن ماهی تابه را درون ظرف شویی خالی نکنید.

حتماً قبل از شستن ماهیتابه روغن اضافی آن را درون یک کیسه فریزر بریزید و آن را در داخل سطل زباله بیندازید چرا که خالی کردن روغن ماهی تابه درون ظرفشویی باعث گرفتگی لوله ها می شود.

5. هیچ جسمی را درون سیفون قرار ندهید.

بعضی از افراد عقیده دارند که باید برای ذخیره آب در سیفون یک جسم سنگین مثل آجر را درون آن قرار دهند اما مطلع نیستند که این موضوع می تواند سد راه حرکت درست آب شود.

6. قبل از هر اقدامی لوله کش را به منزل بیاورید.

زمانی که منزل جدیدی را خریداری می کنید، باید قبل از هر اقدامی یک لوله کش را به منزل بیاورید و از او بخواهید تا تمام زیر و بم لوله ها را برای شما بررسی کنند تا در آینده با مشکلی مواجه نشوید. در چنین مواقعی در صورت وجود مشکل می توانید هر چه سریع تر آن را رفع کنید تا بعد از آوردن اسباب و اثاثیه با مشکل روبرو نشوید.

 

7. محل قطع آب را بدانید.

بسیاری از افراد روزانه با مشکل ترکیدن لوله مواجه می شوند و نمی دانند که منبع قطع شیر فلکه کلی کجا می باشد و حتماً هنگام خرید خانه جدید در اولین مرحله این مکان را یاد بگیرید.

8. مراقب موهای درون راه آب حمام باشید.

هرگز اجازه ندهید که موهای زیادی ، چه موی سر و چه موی بدن روی راه آب حمام جمع شود . از درپوش مناسب استفاده کنید و چند وقت یکبار با دستمال روی آن را پاک کنید تا مویی داخل لوله نرود.

9. از لوله باز کن استفاده کنید.

زمانی که با گرفتگی در لوله ها مواجه شدید ، اولین کار شما باید ریختن لوله بازکن داخل سینک باشد.

10. با لوله کش، ساعتی حساب نکنید.

حتما به یاد داشته باشید که به نتیجه کلی کار لوله کش مبلغ پرداخت کنید. شاید او کل این مشکل را در کمترین زمان برطرف کند.

11. دکمه و دسته های خراب توالت فرنگی را تعویض کنید.

دستگیره های خراب و دکمه های خراب توالت فرنگی می تواند به لوله های شما آسیب وارد کند. 

 

12. همیشه با لوله کش تماس نگیرید.

زمانی که لوله های شما دچار گرفتگی کم می شود، می توانید از یک میخ بلند استفاده کنید و آن را از زیر سینک وارد لوله کنید که در چنین مواقعی ممکن است آشغالی از آن بیرون بیاید و همچنین می توانید از یک تلمبه استفاده کنید.

13. به لوله ها چیزی را آویزان نکنید.

اگر لوله های شما در حیاط نصب شده ، هرگز چیزی را به آن آویزان نکنید . حتی از آویزان کردن اجسام بسیار سبک مثل یک چوب لباسی خالی نیز پرهیز کنید.

14. به درجه های روی آبگرمکن دقت کنید.

اگر متوجه شدید که درجه آبگرمکن شما بدون هیچ دلیلی بالا پایین می شود و اختلاف عدد آن بسیار زیاد است ، حتما با لوله کش تماس بگیرید. احتمالا مشکلاتی در لوله های منزل شما به وجود آمده است.

 

تماس با لوله کش در صورت بالا و پایین شدن بی دلیل درجه آبگرمکن

15. توالت فرنگی های قدیمی را تعویض کنید.

بسیاری از خانواده ها به این موضوع اهمیت نمی دهند اما بهتر است بدانید که توالت فرنگی های قدیمی به لوله های شما آسیب وارد خواهند کرد.

16. در زمستان شیر های آب را پوشش دهید.

حتما در زمستان با یک تکه پارچه و یا پلاستیک ضخیم روی لوله های آب را بپوشانید تا از یخ زدگی آن ها جلوگیری کنید زیرا این یخ زدگی بعد ها به لوله های منزل شما آسیب وارد خواهد کرد.

17. چکه کردن شیر آب را جدی بگیرید.

علاوه بر این که قطره های بسیار کوچک نیز می تواند آب زیادی را هدر دهند ، همچنین ممکن است که این چکه های آب فقط مربوط به شیر نباشد و مشکلی در لوله های شما باعث ایجاد مشکل شود.

 

نکات مهم درباره لوله های منزل

18. خطرات مربوط به ترکیدن لوله را جدی بگیرید.

حتماً اقدامات و پیشگیری های لازم را انجام دهید تا با ترکیدن لوله روبرو نشوید که برطرف کردن این مشکل علاوه بر هزینه بالا می تواند دردسرهای زیادی را برای شما به وجود بیاورد و به لوازم شما نیز آسیب وارد کند .

 

منبع: نمناک

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.