عوارض ورزش کردن با شکم خالی
یکی از مهمترین توصیههای متخصصان پزشکی ورزشی، این است که هرگز با شکم خالی ورزش نکنید.
جی پلاس، بهگفته متخصصان کالج پزشکیـورزشی آمریکا، عدم مصرف یک میانوعده مناسب قبل از تمرینات ورزشی نیمهحرفهای یا حرفهای میتواند عوارض سلامت کوتاهمدت یا طولانیمدتی را برای افراد به همراه داشته باشد.
برنا نوشت؛ تهوع، ضعف، خستگی، احساس کسالت یا ازدستدادن بافت عضلانی جزو عوارض کوتاهمدت یا طولانیمدت ورزش کردن مداوم با شکم خالی است. به افرادی که بیش از ۴۵ تا ۶۰ دقیقه در طول روز ورزش میکنند، توصیه میشود که حتما یک میانوعده مناسب را قبل از شروع ورزش مصرف کنند تا بتوانند تمرینات قدرتی و استقامتی را با انرژی بیشتری انجام دهند.
اختلال در بازسازی بدن
زمانی که شما با شکم خالی ورزش میکنید، نهتنها کیفیت فعالیتهای بدنی خود را کاهش میدهید بلکه توانایی بدن برای بازسازی خودش را هم ضعیف میکنید. زمانی که فردی با شکم خالی اقدام به انجام فعالیتهای نیمهحرفهای تا حرفهای میکند، احتمالا سطح قند خونش پایین است.
در چنین شرایطی، بدن بهمنظور افزایش سطح گلوکز و تامین انرژی از بافت عضلات استفاده میکند. از طرف دیگر، بدن سعی میکند که بهطور خودکار برای تنظیم سطح گلوکز خون، ذخایر گلیکوژن تمامی اندامها را مصرف کند. در این وضعیت، بازسازی بدن بعد از ورزش کردن با اختلال مواجه خواهد شد و فرد در طولانیمدت با تحلیل عضلانی و احساس خستگی بیشتر در حین ورزش مواجه میشود.
بهترین زمان برای خوردن
بهگفته متخصصان کالج پزشکیـورزشی آمریکا، اگر میخواهید که سلامت خود را با ورزش کردن حفظ کنید باید به نوع خورد و خوراک خود قبل از تمرینات ورزشی توجه ویژهای داشته باشید. شما باید حداقل ۳۰ دقیقه قبل از انجام فعالیتهای فیزیکی نیمهحرفهای تا حرفهای، یک میانوعده غذایی سرشار از کربوهیدراتهای باکیفیت را مصرف کنید تا سطح قند خون در حین ورزش در حالت متعادلی حفظ شود.
این میانوعده کربوهیدراتی میتواند شامل یک عدد موز متوسط، یک تا چند عدد میوه کوچک و شیرین، یک عدد سیب یا یک تکه نان تست سبوسدار همراه با نصف قاشق چایخوری کره بادامزمینی باشد. مصرف همین میانوعدههای ساده، کوچک و سرشار از کربوهیدرات باعث میشود که میل شدیدتان برای مصرف خوراکیها بعد از پایان فعالیتهای ورزشی هم کمتر شود.
دیدگاه تان را بنویسید