طرز تهیه یک غذای فوری با دو عدد سیب زمینی را در این گزارش مشاهده می کنید.
جی پلاس، طرز تهیه یک غذای فوری با سیب زمینی را در ادامه این گزارش مشاهده می کنید.
مواد لازم:
سیب زمینی پخته شده آبپز شده
تخم مرغ
پیاز
سیر
ادویه(نمک و فلفل وزردچوبه و آویشن )
پنیر پیتزا یا مازارلا یا چدار
طرز تهیه:
سیب زمینی را آبپز نموده و به صورت نگینی درشت خرد کنید.
پیاز را داخل کره تفت داده و وقتی خوب سرخ شد سیر را اضافه کنید.
سپس سیب زمینیها را اضافه کرده و خوب که تفت خورد ادویهها را اضافه کنید.
سپس سه تا تخم مرغ را روی آن بشکنید.
تخم مرغ که خودش را گرفت پنیر اضافه کرده و در تابه را بگذارید.
نوش جان.
آموزش روش نگهداری از سیبزمینی
فرقی ندارد که سیب زمینی به صورت پخته، سرخ شده یا تنوری باشد. در هر صورت ممکن است بویی در آن وجود داشته باشد که شما از آن آگاه نباشید که نشان دهنده یک ماده خطرناک و کشنده است. به همین دلیل باید مراقب باشید که اگر سیب زمینی این بو را میداد از آن استفاده نکنید، در غیر این صورت شما را بیمار میکند برای اطلاع از روش نگهداری از سیبزمینی باما همراه باشید.
روش نگهداری از سیبزمینی:
اگر سیب زمینی بوی تلخی میداد آن را نخورید
سیب زمینی ها جزو خانواده خوراکیهای خوشمزه هستند که ممکن است داخل بعضی از آنها به طور طبیعی سم سولانین وجود داشته باشد. متخصصان بر این عقیده هستند که شما میتوانید مقدار کمی سولانین را بدون این که واکنش زیادی داشته باشد مصرف کنید اما اگر این سم به شکل نامناسب در بدن ذخیره شده باشد، آسیب ایجاد میکند.
خوشبختانه دو علامت رایج برای وجود سم در سیب زمینی هست: این که سیب زمینی بوی تلخی بدهد یا پوست آن رگههای سبز داشته باشد. البته پوست سبز به خودی خود مضر نیست و نشان دهنده کلروفیل است اما گاهی اوقات نشان دهنده وجود سم سولانین هم هست. سیب زمینیهای خراب و فاسد گاز سولانین تولید میکنند که ممکن است فرد را بیمار کند.
سطح بالای سولانین باعث آسیب به سلامت میشود. مصرف سیب زمینی که این ماده سمی در آن زیاد وجود داشته باشد، در عرض ۲۴ ساعت ممکن است فرد را وارد کما کند یا باعث مرگ شود که این آزمایش روی افراد زیادی انجام شده است و مشاهده شده که آن ها علامت هایی مثل استفراغ، اسهال، درد شکم و در موارد شدیدتر افسردگی و مشکلات سیستم عصبی مرکزی دارند.
دلیل تولید سم و بوی بد سیب زمینی
علت این تغییر، مشکلات نگهداری از سیب زمینی است. مطالعات نشان میدهد که مشکل زمانی ایجاد میشود که سیب زمینی مدت زمان طولانی در معرض نور باشد. نور فلورسانس یا نور طبیعی این مشکلات را افزایش میدهد. پس بهتر است آنها را داخل یک کیسه بگذارید و داخل کابینت نگه دارید تا در برابر نور زیاد نباشد و در کل آنها را در محل تاریک و خنک قرار دهید. اگر سیب زمینی شما رگههای سبزی داشت آنها را دور بریزید. البته برداشتن قسمتهای سبز و پختن سیب زمینی، شاید مقداری از سموم آن را از بین ببرد اما راه خوبی برای جلوگیری از بیماری نیست.
خطر نگهداری طولانی مدت سیب زمینی
نگهداری طولانی مدت سیب زمینی باعث آسیب خواهد شد. نگه داشتن سیب زمینی در محیط تاریک کار درستی است اما اگر آن را خیلی طولانی نگه دارید، خطرات زیادی برای سلامتی دارد و کیفیت آن افت میکند و وضعیت خوبی نخواهند داشت و ممکن است خراب شوند که در چنین حالتی باید بدون شک آنها را دور بیندازید.