بابونه را اغلب آسپرین گیاهی نیز می نامند زیرا می تواند درمان خانگی محبوبی برای کاهش درد باشد. گل بابونه به تنهایی یا در ترکیب با سایر غذاهای ضد التهابی برای کاهش درد، احتباس، تورم و قرمزی مورد استفاده قرار می گیرد.

جی پلاس، بابونه در کاهش تورم صورت، تحریک های پوستی، درد دندان، درد ناشی از عفونت و التهاب موثر است. به همین خاطر است که عصاره بابونه در بیشتر محصولات آرایشی همچون لوسیون های بدن یا صورت، خمیر دندان و صابون مورد استفاده قرار می گیرد. بابونه می تواند به طور طبیعی درد مرتبط با آرتریت، اسیب ها، کمر درد، تب و بارداری را کاهش دهد. در حقیقت، کیفیت کاهش دهندگی درد در آن می تواند بعد از زایمان نیز کمک کننده باشد.

سلامت نیوز نوشت؛ متخصص گیاهان دارویی گفت: از مهم‌ترین خواص بابونه تقویت معده، درمان زخم و ورم معده است. از این گیاه برای رفع ورم روده و همچنین رفع کرم معده و روده استفاده می‌شود و یک فرآورده ضد نفخ است.

آناهیتا حیدری در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه یکی از خواص گیاه بابونه درمان زخم معده است، گفت: مصرف دم‌کرده این گیاه به شکل ناشتا، تقویت‌کننده معده و بادشکن است و به عنوان یک داروی اشتهاآور به شمار می‌آید.

وی افزود: بابونه یک گیاه شناخته شده و در دسترس است که در عطاری‌ها و مراکز فروش داروهای گیاهی یافت می‌شود و مزاج آن گرم و خشک است. این گیاه عمدتاً برای بهبود شرایط مختلفی به کار می‌رود که از جمله آن‌ها می‌توان به این موارد اشاره کرد: ضد تب، ضد سرماخوردگی، ضدسرفه و درمان التهاب تنفسی، برطرف کردن التهاب راه‌های هوایی، حنجره، حلق و لوزه است.

حیدری به مقدار مجاز مصرف این گیاه اشاره کرد و افزود: بهتر است روزانه به میزان تقریباً ۴ گرم در روز از این گیاه به صورت دم کرده استفاده شود.

متخصص گیاهان دارویی همچنین به عوارض گیاه بابونه اشاره و خاطرنشان کرد: استفاده آن به هیچ عنوان در زمان بارداری و شیردهی توصیه نمی‌شود. از آنجایی که این گیاه نیز مانند دیگر گیاهان دارویی می‌تواند در افراد ایجاد حساسیت کند. همچنین تهوع و استفراغ، بروز التهاب‌های چشمی نیز می‌تواند از عوارض ناشی از مصرف این گیاه محسوب شود و در همه افراد یکسان نیست.

حیدری با بیان اینکه قسمت مفید و قابل استفاده بابونه، بخش گل این گیاه است، گفت: این گیاه را می‌توان به صورت خشک نیز مورد استفاده قرار داد و یا به صورت دم کرده مصرف کرد.

این کارشناس به افرادی که در دوران سرماخوردگی دچار ضعف و بی حالی می‌شوند و بدن درد و سردرد دارند توصیه کرد تا از روغن بابونه جهت بهبود بیماری خود استفاده کنند.

متخصص گیاهان دارویی افزود: این گیاه همچنین برای مبارزه با اضطراب و افسردگی، مبارزه با آلرژی، خاصیت ضدالتهابی، درمان اسپاسم‌های عضلانی، درمان طبیعی PMS و سایر اختلالات قاعدگی، درمان بی‌خوابی، درمان اختلالات پوستی، درمان زخم، درمان طبیعی آرتریت و مُسکن روماتیسم و درمان خانگی هموروئید بسیار مفید است.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.