باورنکردنی‌ترین عوارض سرفه کردن

متخصصان می‌گویند سرفه مزمن و درمان نشده می‌تواند باعث آسیب گسترده به بافت‌های بدن شود.

لینک کوتاه کپی شد

جی پلاس، سرفه یک عمل ناگهانی است که طی آن برای تمیز کردن گلو و راه‌های هوایی از مخاط، مواد خارجی، آب دهان، میکروب ها و سایر عوامل مداخله گر هوا با شدت از طریق ریه‌ها به بیرون منتشر می‌شود.

بهداشت نیوز نوشت؛ یک مطالعه در سال ۲۰۱۳ نشان داد طول مدت سرفه به طور معمول ۱۸ روز است. در صورتی که بیش از ۸ هفته از سرفه رنج می‌برید، این امر نشان دهنده بروز سرفه مزمن در شماست و مراجعه به پزشک در این زمینه ضروری است.

با این حال، بسیاری از افراد نسبت به سرفه‌های مداوم بی تفاوت بوده و به مدت طولانی از مراجعه به پزشک اجتناب می‌کنند. ممکن است سرفه خود نشان دهنده علائم یک بیماری جدی دیگر باشد که پزشک می‌تواند در این حالت به شما کمک کند.

فارغ از آنکه سرفه‌های مداوم می‌تواند نشان دهنده ابتلا به بیماری‌هایی جدی مانند سرطان و مشکلات ریوی باشد اما خود عمل سرفه کردن ممکن است باعث بروز مشکلاتی مانند بروز اختلالات خواب، سردرد و حتی بی اختیاری ادراری در فرد شود.

به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، شایع‌ترین مواردی که سرفه می‌تواند باعث بروز آن شود شامل موارد ذیل است:

۱- درد ماهیچه: سرفه مداوم می‌تواند منجر به درد مزمن عضلانی شود. هر زمانی که فرد اقدام به سرفه کردن می‌کند، این امر باعث وارد شدن فشار زیاد به عضلات و بروز درد در آن‌ها می‌شود.

 

دیدگاه تان را بنویسید