مصرف خودسرانه این مکمل ممنوع!

یک دکترای تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف خودسرانه مکمل منیزیم توصیه نمی شود؛ زیرا ممکن است عوارض داشته باشد که البته اسم آن مسمومیت نیست.

لینک کوتاه کپی شد

جی پلاس، خدیجه میرزایی، دکترای تغذیه و رژیم درمانی  با بیان اینکه افرادی که ورزش های سنگین انجام می دهند و یا مبتلا به دیابت نوع یک یا دو یا بارداری هستند، در معرض کمبود منیزیم قرار دارند؛ زیرا هر جا که عملکرد انسولین مختل شود، فرد را در معرض کمبود منیزیم قرار می دهد. به همین دلیل توصیه می شود افراد دیابتی حتماً منابع منیزیم را در رژیم غذاییشان لحاظ کنند.

سلامت نیوز نوشت؛ میرزایی تاکید کرد: افرادی که رژیم های غذایی سخت می گیرند در زمان کوتاه کاهش وزن زیادی پیدا می کنند نیز در معرض کمبود منیزیم قرار دارند.

وی در پاسخ به این پرسش که کمبود منیزیم چگونه باید جبران شود؟، گفت: در درجه اول از طریق رژیم غذایی مناسب. اگر رژیم غذایی مناسب نتواند در برطرف کردن کمبود منیزیم موثر باشد در آن صورت فرد می تواند با مشورت پزشک از مکمل های منیزیم استفاده کند که البته رژیم غذایی شامل سبزیجات برگ سبز تیره، لبنیات و مغزهاست.

میرزایی ادامه داد: یادآوری می شود پسته و بادام از نظر میزان منیزیم در یک سطح هستند و فرق چندانی با هم ندارند.

این دکتری تغذیه با بیان اینکه روزانه ۳۰۰ - ۴۰۰ میلی گرم نیاز بدن به منیزیم است، ادامه داد: که اگر فرد ۲-۳ وعده سبزیجات مصرف کند که البته به صورت خام و پخته، ۱۰۰ درصد منیزیم مورد نیازش تامین می شود. وی در ادامه بیان کرد: افرادی که به علت مشکلات گوارشی آنتی اسیدهای حاوی منیزیم مصرف می کنند، میزان منیزیم دریافتی شان نسبت به کسانی که این دارو را دریافت نمی کنند، بیشتر است.

این دکتری تغذیه در پایان اظهارداشت: بنابراین بهتر است این افراد از منابع حاوی منیزیم کم تر استفاده کنند تا دچار عوارض ناشی از منیزیم نشوند. البته درست است که مسمومیت با مکمل منیزیم کم تر اتفاق می افتد؛ اما مصرف خودسرانه مکمل منیزیم توصیه نمی شود؛ زیرا ممکن است عوارض داشته باشد که البته اسم آن مسمومیت نیست.

 

دیدگاه تان را بنویسید