تاثیر آنتی بادی های مونوکلونال در کاهش مرگ های کرونایی

محققان پی بردند آنتی بادی مونوکلونال (تک مولد) Bamlanivimab به تنهایی در کاهش خطر مرگ و بستری شدن بیماران کرونایی موثر است.

لینک کوتاه کپی شد

جی پلاس، به نقل از مدیکال نیوز، آنتی بادی‌ها با عفونت مبارزه می‌کنند و بدن آنها را به طور طبیعی تولید می‌کند، اما می‌توان آنتی بادی را به طور مصنوعی وارد بدن کرد.

مهر نوشت؛ یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که آنتی بادی مونوکلونال bamlanivimab ممکن است به طور مؤثری احتمال بستری شدن و مرگ را در افراد مبتلا به عفونت کووید ۱۹ کاهش دهد.

استفاده از درمان با bamlanivimab به ویژه در بزرگسالان بالای ۶۵ سال با کاهش بستری در بیمارستان و مرگ و میر همراه بود.

واکسن کووید ۱۹ بر پیشگیری از بیماری متمرکز است، اما محققان همچنین در حال مطالعه روش‌های درمانی برای کاهش علائم و عوارض ناشی از عفونت ناشی از کروناویروس هستند. درمان کووید ۱۹ با استفاده از آنتی بادی‌های مونوکلونال ممکن است یک گزینه موثر برای افراد در معرض خطر بیماری شدید باشد.

بدن برای کمک به مبارزه با عفونت‌ها، آنتی بادی تولید می‌کند. ورود آنتی بادی‌های مونوکلونال به بدن برای کمک به مسدود کردن ویروس به عنوان درمانی برای مبتلایان به عفونت کووید ۱۹ امیدبخش بوده است.

بر اساس ماهیت ویروس و نحوه تکثیر آن، این آنتی بادی‌های خاص می‌توانند ویروس را خنثی کنند و میزان ویروس موجود در بدن را کاهش دهند.

در این مطالعه، محققان دانشگاه پیتزبرگ پنسیلوانیا استفاده از درمان با آنتی بادی مونوکلونال bamlanivimab و اثربخشی آن در کاهش مرگ و بستری شدن در بیمارستان در افراد کرونایی را بررسی کردند. قبل از نتایج این مطالعه، سازمان غذا و داروی آمریکا، استفاده از این آنتی بادی را به تنهایی تأیید نکرده بود.

دکتر «کاسا دوال»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «نتایج حاصل از درمان با آنتی بادی مونوکلونال bamlanivimab در بیماران مبتلا به کووید ۱۹، کاهش در میزان پذیرش در بیمارستان و مرگ و میر را با مصرف زودهنگام نشان می‌دهد و پتانسیل درمان‌های مبتنی بر آنتی بادی را در مبارزه با این بیماری برجسته می‌کند.»

 

دیدگاه تان را بنویسید