دکتر سیامک اسدی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: بر این اساس از اول ماه مبارک رمضان تا بیست و سوم رمضان یکهزار و 388 نفر به مراکز اهدای خون شهرهای زنجان و ابهر مراجعه کردند که از این تعداد یکهزار و 129 نفر موفق به اهدای خون شدند.
وی اظهار کرد: در شب های قدر نیز 390 نفر به مرکز اهدای خون زنجان مراجعه کردند که از این تعداد نیز 330 نفر خون اهدا و این کار خداپسندانه را انجام دادند.
اسدی خاطرنشان کرد: این در حالی است بانوان زنجانی در امر اهدای خون مشارکت بسیار کمرنگ تری داشتند بطوری که از اول ماه مبارک رمضان تا بیست سوم همین ماه 47 نفر به مراکز اهدای خون مراجعه کردند.
وی اضافه کرد: خون و فرآورده های آن یک نیاز دائمی و همیشگی بوده و در این میان مشارکت عموم مردم برای تامین آن برای نیاز مبرم مراکز درمانی اهمیت زیادی دارد.
مدیرکل انتقال خون استان زنجان ادامه داد: بر این اساس خون های اهدایی پس از انجام آزمایش های لازم و تبدیل آن به فرآورده های دیگر، مورد استفاده نیازمندان قرار می گیرد.
وی خاطر نشان کرد: طبق برنامه ریزی انجام گرفته پایگاه انتقال خون شهر زنجان تا پایان ماه مبارک رمضان واقع در چهارراه سعدی روزهای /شنبه تا چهارشنبه/ از ساعت هشت صبح تا 13:15 و پنجشنبه ها نیز هشت تا 12:15 و پس از افطار نیز از ساعت 8:30 تا نیمه های شب آماده خون گیری از همشهریان است.
به گفته این مسئول، شهروندان ابهری نیز برای اهدای خون می توانند در ماه مبارک رمضان روزهای یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت هشت تا 11:30 به پایگاه انتقال خون این شهر مراجعه کنند.
به گزارش ایرنا، سال گذشته 32 هزار و 957 نفر به مراکز اهدای خون استان مراجعه کردند که این تعداد در مقایسه با سال ماقبل آن 8.5 درصد افزایش دارد.
از مجموع مراجعه کنندگان در مدت یاد شده به تعداد چهار هزار و 229 نفر معادل 13 درصد نمونه گیری شدند و 22 هزار و 49 نفر نیز خون اهدا کردند.
94درصد اهدا کنندگان خون در استان زنجان را مردان و بقیه را زنان تشکیل می دهند.
سالانه حدود 23 هزار واحد فرآورده خونی در این استان تولید و مورد استفاده بیماران قرار می گیرد.
7320/8068
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.