اصغر عزیزی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: به طور معمول 50 درصد این میزان آسفالت برای روکش کلی و 50 درصد دیگر برای لکه گیری در سطح شهر استفاده می شود.
وی یادآور شد: بخشی از این آسفالت ریزی توسط سازمان عمران و بخشی هم با همکاری پیمانکاران توانمند اجرا می شود.
عزیزی بابیان اینکه پیمانکاران برای کیفیت آسفالت ریزی تضمین می دهند، اظهار کرد: در تلاش هستیم تا متوسط عمر آسفالت افزایش یابد و از حد پنج سال کنونی فراتر رود.
معاون امور زیر بنایی و حمل و نقل شهری شهردار زنجان خاطرنشان کرد: حفاری های شرکت های خدماتی و پس از آن نمک پاشی طی زمستان عمر آسفالت را کاهش می دهد و در نهایت به افزایش تعداد چاله ها و دست اندازها منجر می شود.
وی خاطر نشان کرد: پیش از آنکه هر نوع آسفالت ریزی و لکه گیری انجام شود، به حتم با ارگان های خدمات رسان هماهنگی های لازم انجام و یک فرصت 2 تا سه ماهه برای اجرای طرح های خدماتی به آنان داده می شود.
عزیزی ادامه داد: گاه این شرکت های خدماتی اعتبار مورد نیاز را پس از انجام روکش یا لکه گیری دریافت می کنند و بار دیگر مجبور به حفر آسفالت می شوند.
معاون امور زیر بنایی و حمل و نقل شهری شهردار زنجان گفت: با این رویکرد سعی می شود، هم کیفیت آسفالت افزایش یابد و هم هماهنگی لازم را با ارگان ها انجام گیرد که با کمک آنان شهر با حداقل چاله ها مواجه باشد.
وی اضافه کرد: این برنامه آسفالت ریزی و لکه گیری با اولویت معابر اصلی و سپس فرعی اجرا خواهد شد.
3001/8068
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.