احمد موسوی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از 220 گونه گیاه دارویی معرفی شده نیز 60 گونه توسط مردم بومی شناسایی شده است.
عضو هیات علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان اعلام کرد: در حال حاضر 13 گونه گیاه دارویی استان که در منابع علمی به عنوان گیاهان دارویی شناخته شده است، توسط مردم مورد مصرف قرار می گیرد.
به گفته موسوی، برداشت بیش از 50 گیاه دارویی در سطح استان زنجان غیرمجاز است اما متاسفانه عده ای اقدام به برداشت آن می کنند.
وی، علت غیرمجاز بودن برداشت این گونه های گیاهی را در معرض خطر بودن آنها دانست و افزود: برداشت این گیاهان از نظر قوانین منابع طبیعی غیرمجاز است.
به گزارش ایرنا، معاون پژوهشی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان پیش از این گفته بود: جمع آوری و شناسایی گیاهان استان زنجان یکی از طرح های تحقیقاتی انجام شده است.
پرویز مرادی یادآوری کرده بود: کلکسیونی جامع از گیاه دارویی آویشن در این احداث شده است و با حمایت جهاد کشاورزی و منابع طبیعی هر شهرستانی صاحب کلکسیونی از گیاهان دارویی همان منطقه خواهد شد.
وی، هدف از تهیه کلکسیون گیاهان دارویی در شهرستان های استان زنجان را اطلاع کارشناسان از وجود این گیاهان دانست و افزود: کشاورزانی که خواهان کشت این گیاهان باشند نیز می توانند فعالیت های خود را در این زمینه آغاز کنند.
7325/6085
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.