به گزارش ایرنا، چهارمین جشنواره بین المللی غذای اکو - جاده ابریشم 11 تا 13 اردیبهشت جاری در محل نمایشگاه های بین المللی کاسپین زنجان میزبان عموم علاقه مندان و بازدیدکنندگان است.
مدیرکل کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان در آیین گشایش این جشنواره، برگزاری جشنواره غذای اکو- جاده ابریشم را فرصتی برای تعمیق مناسبات دوستانه و مشارکت برای صلح و دوستی بین کشورها برشمرد و گفت: رویکرد اصلی این جشنواره این است تا با چشیدن غذاهای کشورهای مختلف به تاریخ ملل گوناگون پی ببریم.
یحیی رحمتی افزود: بها دادن به فرهنگ و آداب، معرفی غذاهای کشورهای عضو اکو و جاده بریشم و ایجاد ارتباط متقابل فرهنگی، اجتماعی و تبادل گردشگر ی مابین شهروندان کشورهای منطقه از دیگر اهداف عمده برگزاری جشنواره غذای اکو - جاده ابریشم است.
مسیح الله معصومی، شهردار زنجان نیز در این مراسم با بیان اینکه برگزاری جشنواره هایی همچون جشنواره غذای اکو امکان معرفی فرهنگ ها، غذاهای محلی و منطقه ای برای شهروندان فراهم می کند، گفت: برگزاری این گونه جشنواره ها به عنوان یک محرک توسعه می تواند باعث برداشته شدن گامهای موثری در رونق اقتصادی شود.
اکبر علیخانی، نماینده وزارت امور خارجه نیز در این مراسم با بیان اینکه بر اساس سند چشم انداز، جذب 20 میلیون گردشگر در سال جزو اهداف مهم حوزه گردشگری تعریف شده است، گفت: امروز بیش از همیشه، صنعت گردشگری به عنوان یک فعالیت توسعه ای مورد توجه قرار گرفته است.
علی وقفچی، نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس نیز در این مراسم به ظرفیت ها و جاذبه های گردشگری استان زنجان اشاره کرد و گفت: امیدواریم با طرح تبدیل سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به وزارتخانه، ظرفیت های توریستی کشور بیش از پیش به جهانیان شناسانده شود.
سید مرتضی خاتمی، نماینده مردم ماهنشان و ایجرود در مجلس برگزاری جشنواره غذای اکو - جاده ابریشم را ابتکاری نشاط آفرین و موجب تحکیم مناسبات کشورهای منطقه خواند و گفت: با وجود 6 دهه حیات سازمان همکاری اقتصادی موسوم به اکو، مناسبات و همکاری کشورهای عضو در آن رضایت بخش نیست و لازم است ظرفیت های بالقوه در تحکیم مناسبات به فعلیت برسد.
به گزارش ایرنا علاوه بر مسئولان و مدیران ارشد استان زنجان، سفیران کشورهای افغانستان، پاکستان، اندونزی، بلغارستان در ایران و شماری از اعضای سازمان اکو در آیین گشایش چهارمین جشنواره بین المللی غذای اکو - جاده ابریشم شرکت داشتند.
سازمان همکاری اقتصادی (Economic Cooperation Organization) موسوم به 'اکو' یک سازمان اقتصادی منطقه‌ای است.
سه کشور ایران، پاکستان و ترکیه در سال 1343 (1964) نخستین بار این سازمان را پایه‌ریزی کردند.
پس از فروپاشی شوروی، در سال 1372 کشورهای افغانستان، جمهوری آذربایجان، قزاقستان، ترکمنستان، قرقیزستان، ازبکستان و تاجیکستان نیز به سازمان اکو پیوستند.
7312/6085
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.