به گزارش ایرنا، محمدرضا یوسفی شامگاه یکشنبه در نخستین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی زنجان افزود: 37 درصد از این طرح ها به بخش صنایع و پنج درصد نیز به بخش خدمات متعلق است.
وی گفت: این تعداد طرح بررسی شده در کمیته فنی این ستاد حدود 70 درصد متقاضیان کل بودند که صلاحیت آنها توسط دستگاه مربوطه رد شده بود.
یوسفی افزود: نخستین طرح بهمن پارسال به سیستم بانکی برای دریافت تسهیلات معرفی شد، اما تا کنون هیچ طرح معرفی شده ای موفق به دریافت تسهیلات نشده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی زنجان اظهار داشت: بعد از ابلاغ طرح اشتغال فراگیر در اردیبهشت سال گذشته، نزدیک 7 هزار و 500 فرصت شغلی توسط اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان با تحقق 100 درصدی عملکرد پیش بینی شده ایجاد شد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان زنجان در ادامه گفت: تفکر سیستمی باید در نوع مدیریت دستگاه جریان داشته باشد.
شهرام طهماسبی اظهار داشت: به جای نگاه جزیره ای در مدیریت دستگاه های دولتی، باید دیدگاه جامع داشته باشیم.
وی تاکید کرد: باید حمایت از کالای ایرانی که تولید آن ماحصل دانش بومی و تخصص داخلی است، بیشتر از سایر تولیدات مد نظر مسئولان قرار بگیرد.
طهماسبی گفت: باید مدیران بررسی کنند استان از چه ظرفیت هایی در تولید دانش بومی برخوردار است و در صدد حمایت از این ظرفیت حیاتی باشند.
وی افزود: مدیران باید از آمایش سرزمینی و برنامه توسعه ششم کشور به عنوان ابزارهایی که قابل اتکا برای حرکت برنامه محور استان است، استفاده کنند.
طهماسبی تاکید کرد: اگر نحوه عملکرد آموزش عالی در تربیت دانشجو و تحویل فارغ التحصیل به جامعه، همچنان بدون کنترل باشد، نتایج ویرانگری برای کشور خواهد داشت.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی زنجان تصریح کرد: باید فارغ التحصیلان دانشگاه ها به درد رفع مشکلات فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی بخورند و نگاه ها را در این موضوع تغییر دهیم.
به گزارش ایرنا، طی سال 96 برای 12 هزار و 343 نفر در بخشهای صنعت، معدن و تجارت این استان اشتغالزایی شد.
3216/6085
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.