مجتبی اسکندری روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: با کشت کاملا مکانیزه سیب زمینی در طارم امسال تعداد 2600 نفر بهره بردار مشغول کشت و کار محصول سیب زمینی بوده و از این طریق کسب درآمد می کنند.
اسکندری کاهش هزینه و افزایش بهره وری را از مزایای کشت مکانیزه خواند و اظهار کرد: محصول تولیدی این شهرستان با توجه به کیفیت بالا، در صنایع تبدیلی از جمله تولید چیپس، مصرف و علاوه بر تامین نیاز شهرستان و استان به سایر نقاط کشور و همچنین کشورهای همسایه صادر می شود.
وی به خدمات کارشناسان جهادکشاورزی به کشاورزان طارمی از مرحله کشت تا برداشت اشاره کرد و گفت: از اقدام های این مدیریت در خصوص محصول سیب زمینی، برگزاری کلاسهای آموزشی ترویجی، آموزش های انفرادی بهره برداران، ترغیب کشاورزان جهت تهیه بذر مرغوب، تامین نهاده ها و تنظیم بازار محصول در زمان برداشت است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم عمده ارقام سیب‌زمینی کشت شده در این شهرستان را، آگریا، سانته، ایلونا و کایزر
ذکر کرد.
این مسئول ادامه داد: کشت سیب زمینی تا اواسط بهمن در طارم ادامه دارد و این محصول اوایل خرداد برداشت می شود.
به گزارش ایرنا، عبور رودخانه قزل اوزن به عنوان شاهرگ حیاتی از این شهرستان توانمندیهای کشاورزی را دوچندان کرده و باعث رشد، توسعه ورونق اقتصادی منطقه شده، تاحدی که به عنوان قطب کشاورزی به خصوص درزمینه تولیدمحصول زیتون (27% زیتون کل کشور) این منطقه رابه عنوان منطقه راهبردی کشاورزی استان معرفی می کند.
حدود 95 درصد مردم شهرستان طارم در کارهای کشاورزی فعالیت دارند و بیشتر محصولات زراعی این شهرستان بصورت نوبرانه در بازار مصرف داخل و خارج استان عرضه می شود.
شهرستان طارم 47 هزار نفر جمعیت دارد. سهم شهرستان طارم ازکل جمعیت استان حدود 5 درصد همچنین سهم مساحت آن از استان 10درصد است. این شهرستان در 100 کیلومتری شمال شرقی مرکز استان زنجان واقع است.
9886/6085
خبرنگار: مهدی اسدی ** انتشار: رویا رفیعی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.