حمید رضا حمیدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر این اساس طرح جامع شهری در مقایسه با طرح تفصیلی به روزتر بوده و با توجه به تغییرات شهری و سبک زندگی از ابعاد مختلف کارآیی لازم را دارد که هم اکنون به مرحله پیشنهادی رسیده اما مراحل تصویب آن طولانی مدت خواهد بود.
وی اظهار کرد: طرح های جامع و تفصیلی به دلیل ناکارآمدی آن از گذشته های دور در کشورهای توسعه یافته کنار گذاشته شده و طرح های دیگری جایگزین آنها شده است و از طرفی در زنجان طرح تفصیلی بصورت غیر قانونی تجدید نظر شد در حالیکه طرح تفصیلی قابل تجدید نظر نیست و باید پس از اتمام افق طرح ابتدا طرح جامع جدید تهیه شود و سپس پیامد آن، طرح تفصیلی جدید تهیه شود.
حمیدی افزود: اولین طرح تفصیلی شهر زنجان در سال 67 تهیه شد و در سال 88 مورد تجدید نظر قرار گرفت که مشکلاتی داشت و برخی مغایرتها را به وجود آورد.
وی بیان کرد: برای تهیه طرح تفصیلی شهر زنجان در سال 88 مبلغی به ارزش پول امروزی حدود 500 میلیون تومان هزینه شد و برای تهیه طرح جامع شهر زنجان نیز باید برآورردهای دقیقی انجام شود.
این عضو شورای شهر زنجان خاطر نشان کرد: افق طرح های جامع 20 سال و طرح های تفصیلی 10 سال در نظر گرفته می شود و این در حالی است که همواره باید بعد از طرح جامع، طرح تفصیلی آن تهیه شود که این امر به قابلیت اجرایی طرح کمک می کند.
به گزارش ایرنا، شهر زنجان به عنوان مرکز استان سه منطقه شهرداری و 430 هزار نفر جمعیت دارد.
7320/6085
خبرنگار: اعظم شامی *** انتشار: رویا رفیعی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.