به گزارش خبرآنلاین؛ اسداله درویش امیری با بیان اینکه مجموع تسهیلات پرداخت شده به این ۴۷۱ طرح تولیدی، ۴۸۸ میلیارد تومان بوده است، اظهار کرد: از این میزان طرح معرفی شده، تاکنون ۱۶۳ متقاضی تسهیلات خود را دریافت کرده اند که سر جمع تسهیلات پرداختی به این تعداد طرح، ۱۹۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان می باشد.
وی با بیان اینکه ۵۲ طرح مصوب با اعتبار ۵۰ میلیارد تومان در استان وجود دارد، افزود: هم اکنون ۱۱۲ طرح در حال رسیدگی در استان وجود دارد که مجموع این طرح ها و تسهیلات در راستای رونق تولید در استان و ایجاد اشتغال به کار گرفته خواهد شد.
مقام عالی اجرایی استان به وضعیت پرداخت تسهیلات نوسازی و بازسازی واحدهای تولیدی اشاره کرد و یادآور شد: دولت در این بخش، ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار پیش بینی کرده است و هم اکنون نیز در این زمینه، نزدیک به ۴۴ طرح استانی در انتظار تصمیم گیری بانک های عامل به منظور پرداخت تسهیلات مورد نیاز به این طرح هاست.
وی با بیان اینکه از ۶۰ طرح معرفی شده استان در خصوص دریافت تسهیلات نوسازی و بازسازی واحدهای تولیدی، ۴۴ طرح در دست بررسی است، افزود: به کمتر از ۱۰ طرح در استان که زیر ۳ میلیارد تومان تسهیلات در این راستا نیاز داشتند، این تسهیلات مورد نیاز پرداخت شده است.
درویش امیری به رویکرد حمایتی دولت در ایجاد اشتغال پایدار روستایی اشاره کرد و گفت: برای ایجاد اشتغال در مناطق روستایی، عشایری و شهرهای زیر ۱۰ هزار نفر جمعیت، اهداف و رویکردهایی از سوی دولت پیش بینی شده است که البته باید تسهیلاتی که دولت در این راستا در نظر گرفته است، به خود این مناطق پرداخت گردد.
استاندار زنجان بر اهمیت نظارت جدی در خصوص هزینه کرد این تسهیلات در مناطق روستایی با اهداف تعیین شده تاکید کرد و افزود: با توجه به اینکه این اعتبارات باید در روستاها هزینه شود و فرمانداران، بخشداران و دهیاران نیز باید نظارت های لازم را در این خصوص داشته باشند، همه مسئولان و مردم متوجه این نکته باشند که مدیریت استان تحت هیچ شرایطی اجازه هزینه کرد این تسهیلات در سایر بخش ها را نخواهد داد.
مقام عالی اجرایی استان با بیان اینکه در مسائل توسعه ای استان با مدیران و افراد تعارفی وجود ندارد، افزود: برخی مدیران دلیل عدم کارکرد مناسب و انجام ندادن مطلوب وظایف را صرفاً مربوط به سیستم بانکی می دانند که در این راستا، البته هیچ بهانه ای برای عملکرد ضعیف مدیران پذیرفته نیست.
استاندار زنجان خواستار گزارش دهی هفتگی مدیران استان در خصوص عملکرد حوزه اشتغال در بخش های مختلف شد و تاکید کرد: همان گونه که در کشور، عملکرد استان ها رتبه بندی می شود، این رتبه بندی و بررسی ها باید در سطح استان برای تمامی شهرستان ها نیز صورت گیرد و نظارت مستمر برای تحقق تسهیلات اشتغالزایی در همه سطوح انجام شود.
وی با بیان اینکه رویکرد ایجاد اشتغال در مناطق روستایی باید غیر کشاورزی باشد، خاطر نشان کرد: با توجه به بحران آب در کشور، باید رویکرد مدیران در ایجاد اشتغال مناطق روستایی، غیر کشاورزی بوده و یا با نیاز آبی حداقلی همراه باشد، چرا که منابع آبی کشور و استان محدود است.
46