به گزارش ایرنا، اسرافیل نیازی روز چهارشنبه در کارگروه تخصصی استاندارد سازی و ارتقای کیفیت کالا و خدمات استان زنجان افزود: بی توجهی به مسائل استانداردسازی سیستم گرمایشی مدارس می تواند مشکلاتی را برای دانش آموزان و استفاده کنندگان ایجاد کند.
وی بر لزوم استانداردسازی وسایل بازی پارک ها اشاره کرد و یادآورشد: به تمام شهرداری ها موضوع استانداردسازی وسایل بازی ابلاغ شده است و شهرداران باید این موضوع را با جدیت پیگیری کنند.
نیازی اظهار کرد: از 180 پارک شهر زنجان، 38مورد وسایل بازی دارند که 22 مورد از آنها هنوز استانداردهای لازم را دریافت نکرده اند.
مدیرکل دفتر فنی استانداری زنجان گفت: علاوه بر استاندارد وسایل بازی باید موضوع شستشو و نظافت آنها را هم مد نظر قرار داد و پیگیری کرد.
وی تاکید کرد: استفاده از پلی استایرن در پروژه های دولتی ممنوع اعلام شده است چه به آنکه برخی پیمانکاران قصد استفاده از نوع غیر استاندارد این مصالح استفاده شود.
نیازی ادامه داد: بر اساس گزارش استاندارد، از 18 تولیدکننده پلی استایرن در این استان، 13 مورد فاقد نشان استاندارد هستند.
مدیرکل دفتر فنی استانداری زنجان تصریح کرد: در صورت لزوم سازمان نظام مهندسی ساختمان اسامی این تولیدکنندگان پلی استایرن را منتشر کند.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان هم در ادامه این جلسه گفت: هم اکنون در 151 آموزشگاه این استان با 447 کلاس از سیستم سوخت گاز و نفت استفاده می شود.
یعقوبعلی عبادی خاطرنشان کرد: در 120 آموزشگاه با 315 کلاس از بخاری نفتی و 31 آموزشگاه با 132 کلاس از بخاری گاز سوز استفاده می کنند.
وی اضافه کرد: در 42 آموزشگاه با 117 کلاس سیستم گرمایشی تابشی، برقی و اسپیلت استفاده می شود که گاه کنتور این مدارس توان تامین برق مورد نیاز بخاری ها را ندارد.
عباسی ابراز کرد: در 889 مدرسه با سه هزار و 811 کلاس از سیستم گرمایشی مرکزی استفاده می کنند.
معاون خدمات شهری شهردار زنجان هم در این جلسه گفت: این شهر 96 پارک دارد که فقط 38 مورد از آنها دارای زمین بازی هستند و مجموع مساحت آنها به 825 هزار و 430 مترمربع می رسد.
غلامحسن احمدی افزود: منطقه یک شهر زنجان 94 هکتار پارک، منطقه 2، 81 هکتار و منطقه سه 230 هکتار پارک دارد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان هم در ادامه این جلسه به روند اجرای برنامه جامع سلامت استان اشاره کرد و گفت: انسان سالم، محور توسعه پایدار بوده و ابعاد چهارگانه سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی وی تحت تاثیر عوامل ژنتیک، رفتارهای بهداشتی و مولفه های اجتماعی قرار دارند.
محمدرضا صائینی اظهار کرد: 30 درصد عوامل ژنتیک، 20 درصد رفتارهای بهداشتی و 50 درصد مولفه های اجتماعی در بروز بیمارها برای افراد دخیل هستند.
3001/6085
خبرنگار: مینا افشاری** انتشار: رویا رفیعی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.