مسعود مددی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: به ‌اطلاع می‌رساند به استناد مصوبه‌ مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت صنایع پتروشیمی زنجان (سهامی عام)، مورخ 27 مهر سال جاری و مجوز شماره 049-363144/964 به تاریخ 12 مهر سال 96، سازمان بورس و اوراق بهادار، سرمایه شرکت افزایش می یابد.
وی یادآورشد: سرمایه فعلی شرکت یکهزار و 668 میلیارد و 968 میلیون و 397 هزار ریال و مبلغ افزایش سرمایه این شرکت یک هزار و 831 میلیارد و 31 میلیون و 603 هزار ریال است.
قائم مقام اجرایی مدیرعامل شرکت پتروشیمی زنجان با بیان اینکه سرمایه این شرکت پس از افزایش به سه هزار و 500 میلیارد ریال می رسد، گفت: ارزش اسمی هر سهم یک هزار ریال و تعداد سهام عرضه ‌شده یک میلیارد و 831 میلیون و 31 هزار و 603 فقره است.
وی خاطر نشان کرد: این سهام عادی و با نام بوده و محل افزایش سرمایه مربوط به مطالبات حال شده و آورده نقدی سهامداران خواهد بود.
مددی ادامه داد: موضوع افزایش سرمایه اجرای پروژه کارخانه اوره و آمونیاک و تامین نظر بانک عامل به منظور پرداخت تسهیلات ارزی و ریالی برای خرید ماشین الات و تاسیسات است.
قائم مقام اجرایی مدیرعامل شرکت پتروشیمی زنجان اعلام کرد: سهامدارانی که ظرف مدت هفت روز از تاریخ انتشار آگهی به علت تغییر آدرس و یا به هر دلیل، گواهینامه‌ حق‌تقدم خود را دریافت نکرده ‌اند، می‌توانند برای دریافت این گواهینامه‌ به آدرس زنجان، بلوار آزادی، خیابان امام، بعد از تقاطع جاوید، شماره‌ 328، کد پستی 4514634656، مراجعه کنند.
وی تاکید کرد: به هر صاحب سهم، در ازای هر 100 سهم متعلقه در تاریخ 27 مهر امسال، 110 حق تقدم خرید سهم جدید تعلق می گیرد. مددی اضافه کرد: بدیهی است تعداد دقیق سهام و حق تقدم های متعلقه هر سهم در گواهینامه حق تقدم محاسبه و به سهامداران اعلام خواهد شد.
قائم مقام اجرایی مدیرعامل شرکت پتروشیمی زنجان مهلت استفاده از حق‌تقدم در خرید سهام جدید را 60 روز از تاریخ انتشار این آگهی اعلام کرد و گفت: شرایط افزایش سرمایه برای سهامدارانی که تمایل به استفاده از حق‌تقدم خود دارند، در روزنامه های مردم نو و دنیای اقتصاد در شماره های روز یک آذر اعلام شده است.
با مشارکت بیش از 500 میلیارد ریالی نزدیک 96 هزار نفر از شهروندان زنجان برای احداث واحد اوره و آمونیاک پتروشیمی با ظرفیت 687 هزار تن آمونیاک و یک میلیون و 80 هزار تن اوره، جریان احداث این واحد صنعتی صورت جدی تری به خود گرفت.
10 سال از این جریان سپری می شود و هنوز مردم چشم انتظار خبرهای خوب از شرکتی هستند که بخشی از ثروت خود را در آن سرمایه گذاری کرده اند، اما مشکلاتی که هیات مدیره نخست با آن مواجه شد، کمبود منابع مالی، نبود پیش بینی درست از محل تامین اعتبار مورد نیاز یک واحد صنعتی 20 هزار میلیارد ریالی و فقدان مدیریت صحیح هزینه ها، موجب شد تا هیات مدیره جدید تصمیم خاصی برای آینده این واحد صنعتی بگیرد.
هیات مدیره جدید تصمیم گرفت، پیش از هر اقدام عملی و تداوم عملیات اجرایی، مشکلات مالی و اداری را مرتفع و تمام منابع مالی مورد نیاز آن را تامین و سپس اقدام به آغاز عملیات اجرایی با جدیت هرچه تمام کند.
شرکت پتروشیمی زنجان در شهرستان ایجرود قرار گرفته و هم اکنون با گذشت 10 سال از آغاز عملیات اجرایی آن شاهد پیشرفت کلی 26 درصدی طرح، 60 درصد پیشرفت مهندسی واحدهای فرآیندی و 36 درصد واحد یوتیلیتی است.
3001/8068
خبرنگار: مینا افشاری** انتشار: اسماعیل جهانبخش
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
2 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.