محمد ایزدی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مصرف کنندگان نان انتظار افزایش کیفیت نان را دارند که باید با برنامه ریزی و مدیریت مطلوب پاسخگوی نیاز آنها بود.
وی خاطرنشان کرد: سنجش کیفیت انواع نان سنتی توسط مرکز پژوهش های شرکت غله و خدمات بازرگانی دولتی ایران انجام می شود که زنجان رتبه نخست را به نام خود رقم زد.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 14 زنجان گفت: سنگک، بربری، تافتون و لواش نان های سنتی محسوب می شوند.
ایزدی، هدف از سنجش کیفیت این نان ها را پایش کارشناسی کیفیت نان بیان کرد و یادآورشد: دامنه این آزمون همه استان های کشور را در برمی گیرد.
وی تاکید کرد: بر اساس استاندارد شماره 2628 نان های سنتی، شکل نان، ویژگی های سطح رویی و زیرین، رنگ، بافت، قابلیت جویدن، عطر و بو و طعم از موارد مورد بررسی در کیفیت نان است.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 14 زنجان گفت: موارد غیرقابل پذیرش و بر اساس استاندارد 2628 مواد خارجی، جوش شیرین و کپک زدگی است
ایزدی اظهار کرد: با سنجش کیفیت بستر رقابت برای توسعه و افزایش کیفیت این ماده غذایی پر مصرف و با اهمیت در سبد غذایی خانوارها فراهم شده است.
به گزارش ایرنا، استان زنجان دارای 612 واحد نانوایی فعال دارد که از این تعداد 362 واحد لواش، 161 واحد بربری، 88 واحد سنگک و یک واحد تافتون است.
7325/6085
خبرنگار: حدیث ابوالحسنی ** انتشار دهنده: رویا رفیعی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.