سرهنگ کارآگاه جعفر رحمتی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سارقان طلاجات و جواهرات کودکان، همواره با شگردهای خاص، کودک تنها را فریب داده و در فرصت مناسب دست به سرقت زده و بی هیچ ردپایی، محل را ترک می کنند.
وی اظهار کرد: اینگونه سارقان با استفاده از شیوه های مختلف ازجمله نشان دادن فیلم و دادن عروسک، کودکان سنین پایین (4تا 7 سال) را فریب داده و پس از جلب اعتماد آنان، نسبت به سرقت طلاجات اقدام می کنند.
رحمتی با بیان اینکه سارقان حتی در محل شلوغ ازجمله فروشگاه های بزرگ نیز، کودکان را با فریب از اولیاء خود دور و بلافاصله نقشه خود را عملی می کنند افزود: برخی والدین و بزرگترهای خانواده نیز بدون توجه به طلاجات همراه کودکان خود به آنان اجازه بازی در بیرون از خانه را می دهند که این فرصت خوب و مناسبی برای سارقان برای دزدی زیورآلات می شود.
رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان زنجان گفت: دستگیری سارقان طلاجات با توجه به ضعف شناسایی و قدرت کم تشخیص کودکان، برای پلیس کمی مشکل است اما با این حال تمام تلاش خود را برای شناسایی این سارقان انجام می دهد.
رحمتی افزود: با توجه به اینکه در زنجان والدین، توصیه ها و هشدارهای پلیس را جدی تر می گیرند بنابراین میزان وقوع سرقت طلاجات کودکان کم است و در 6 ماه نخست امسال 2 مورد در زنجان اتفاق افتاد که پلیس در پی دستگیری سارقان است که به حتم در دام قانون گرفتار خواهند شد.
به گزارش ایرنا، 18 مرداد سال 94 نیز سارق طلاجات کودکان در زنجان که زنی 45 ساله بود از سوی پلیس شهرستان زنجان در ظرف مدت یک هفته دستگیر و همراه با مالخر و به قید ضمانت راهی زندان شد.
اواخر سال 95 نیز در پی شکایت یکی از شهروندان زنجان، مبنی بر سرقت طلاجات کودک خردسالش، موضوع در دستور کار ماموران قرار گرفت و پلیس آگاهی موفق به شناسایی سارق شده و در عملیاتی غافلگیرانه متهم را دستگیر کردند که نامبرده در بازجویی ‌ها به 2 فقره سرقت طلاجات کودکان در سطح شهرستان زنجان معترف شد.
6084/6085
خبرنگار: پرویز غفاری ** انتشار دهنده: رویا رفیعی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.