احمد سلطانی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران استان افزود: یک برنامه بلند مدت آموزشی برای پاسخگویی موثر در مواقع حوادث و سوانح در جمعیت هلال احمر کشور و در قالب تیم های واکنش سریع از سال گذشته آغاز شده است.
وی اظهار کرد: بر این اساس با ارائه این آموزش ها، تیم های واکنش سریع به رنجرهای امداد و نجات تبدیل می شوند که می توانند در لحظات طلایی نتیجه بهتری را کسب کنند.
سلطانی افزود: از اسفند سال گذشته که آموزش تیمهای واکنش سریع در کشور آغاز شده در بروز حوادثی مانند زلزله خراسان، سیل و سیلاب استانهای آذربایجان شرقی و غربی این تیم ها حضوری موثر داشتند.
وی بیان کرد: تیم های واکنش سریع تمامی تخصص ها را دارند و آموزش های لازم را نیز فرا می گیرند که در فاز اول این تیم ها در مراکز استان ها تشکیل شده اند و در فاز2 که پروژه بسیار سنگینی است و با توجه به خروجی مثبت این کار ، هم اکنون در سطح شعب نیز آموزشهای لازم برای 500 نفر در شهرستان های کشور به تعداد 50 شعبه آغاز شده است.
معاون برنامه ریزی و آموزشهای تخصصی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال کشور ادامه داد: در ارتباط با سازماندهی تیم های عملیاتی 13 رسته عملیاتی تعریف شده که هم زنان و هم مردان در آن حضور دارند تا در وقوع حوادث مختلف به یاری همنوعان خود می شتابند.
وی ابراز کرد: این سازمان تشکیل تیم واکنش سریع زنان را در دستور کار خود ندارد و در صورت موفقیت آمیز بودن تیم واکنش سریع مردان این مهم در فاز دوم به صورت موردی در تعدادی از شعبات جمعیت هلال احمر بر حسب نیاز انجام خواهد شد.
سلطانی خاطرنشان کرد: وقتی ساماندهی تیم های عملیاتی مطرح می شود باید به نیروی آموزش دیده، تجهیزات متناسب و هم برنامه عملیاتی توجه داشت که بر این اساس در حوزه تجهیزات در فاز اول 500 نفر در مراکز استان ها در قالب تیم های واکنش سریع تعریف شده تجهیز می شوند و در فاز دوم در شعبات را در بر می گیرد.
7320/6085
خبرنگار: اعظم شامی *** انتشار دهنده:رویا رفیعی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.