سیدمحمدرضا والی زاده شامگاه چهارشنبه در مراسم افتتاح چهارمین کارگروه های 'فرهنگ و هنر' و 'فرهنگ و جامعه' در زنجان افزود: کاهش آسیب های اجتماعی و افزایش سرمایه اجتماعی و معنوی به وسیله فرهنگ و هنر، رشد و توسعه پایدار در امور مادی و معنوی را محقق می کند.
به گفته وی، نقش فرهنگ در اقتصاد، سیاست، مقوله های اجتماعی، اخلاقی و کیان خانواده مهم و زیربنا به شمار می رود لذا باید برای نسل جوان تبیین شود.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور گفت: آیین، رسم و سنت خرد ورزی باید در جامعه ترویج و گفت و گوهای آحاد مردم با هم در جامعه تقویت شود.
والی زاده یادآورشد: داشتن دید جامع نگر در مدیریت، اصلی راهبردی به شمار می رود و هر مجموعه مدیریتی که مجهز به این اصل باشد، فعالیت و برنامه ها به آسانی پیش می رود.
وی اظهارکرد: با گردهمایی اصحاب فرهنگ، رسانه، علما، دانشگاهیان و افرادی که بر علوم مختلف مسلط هستند، شاهد پارلمانی هستیم که می توانند در جامعه تاثیرگذار باشند.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور گفت: شکل گیری کارگروه های فرهنگ و هنر و فرهنگ و جامعه در استان زنجان اقدامی ارزشمند است و درصدد هستیم این مساله را در سایر استان های کشور نیز تشکیل دهیم.
والی زاده، یکی از نیازهای اساسی در مدیریت و کار جمعی را استفاده از خرد جمعی بیان کرد و افزود: اگر در مدیریت جامعه ای این کارگروه ها در حوزه مدیریتی انجام شود آثار ارزشمندی را به دنبال خواهد داشت.
وی با تاکید بر اینکه موضوع های مربوط به فرهنگ و هنر مباحثی اساسی محسوب می شود، یادآورشد: این مقوله ها مساله ای حاشیه ای نیست بلکه بر پایه و اساس رشد و توسعه متوازن، پایدار و همه جانبه جامعه است.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور گفت: برای درست شدن اقتصاد و اقتصاد مقاومتی که از منویات مقام معظم رهبری است باید فرهنگ کار اصلاح، کار جمعی تقویت، به کارآفرینی پرداخته و به فرهنگ کار تعاون و مصرف توجه شود.
وی ادامه داد: در فرهنگ کار و سخت کوشی باید همت کرده و در این عرصه تلاش و در مصرف مدیریت بهینه مصرف را پیاده کنیم، چرا که این موارد پیش نیازهای اقتصاد مقاومتی است.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور با تاکید بر اینکه فرهنگ سخت کوشی در جامعه مجدد احیا شود، گفت: افرادی که بیشتر کار و تلاش می کنند باید احترام بیشتری در جامعه داشته باشند.
والی زاده یادآورشد: شکل گیری فرهنگ اقتصاد مقاومتی نیازمند ترویج مصرف کالای ایرانی و تولید کالایی با کیفیت مناسب است.
وی با بیان اینکه در مقوله توسعه سرمایه های اقتصادی، انسانی و اجتماعی است، اظهارکرد: با داشتن سرمایه اجتماعی و معنوی در همه مقوله ها می توانیم به هدف برسیم چرا که با داشتن این مولفه در انقلاب ایران و هشت سال جنگ تحمیلی به پیروزی رسیدیم.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور گفت: در تولیدات فرهنگی هنری باید رویکردی داشته باشیم تا بتواند سرمایه اجتماعی و معنوی را در جامعه افزایش دهیم.
به گزارش ایرنا، کارگروه های تخصصی 'فرهنگ و هنر' و 'فرهنگ و جامعه' دارای 16 کارگروه زیرمجموعه با 112 نفر است.
این کارگروه ها برای چهارمین سال متوالی در استان زنجان با هدف تبادل افکار، ارائه راهکار برای تصمیم گیری و رفع موانع پویایی، بهره مندی از ایده ها و طرح های کارشناسی به منظور تقویت کیفی برنامه های آموزشی، فرهنگی و هنری، کشف و تقویت استعدادهای فرهنگی و هنری اقشار مختلف مردم ایجاد شده است.
7325/6085
خبرنگار حدیث ابوالحسنی** انتشاردهنده: رویا رفیعی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.