به گزارش ایرنا، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان شامگاه جمعه در مراسم اختتامیه پنجمین جشنواره موسیقی آوای امید این استان گفت: امسال در این جشنواره 27 گروه در بخش گروه نوازی و 300 نوازنده در بخش تک نوازی شرکت کرده بودند.
ناصر مقدم افزود: 450 نفر از هنرمندان این استان طی یک هفته گذشته به رقابت پرداختند تا هنرمندان برتر این جشنواره شناخته شوند.
وی تاکید کرد: به حتم فاصله افرادی که برگزیده می شوند از سایر هنرمندان بسیار ناچیز است اما سایرافرادی که موفق به کسب مقام در این جشنواره نشده اند، باید برای سال آینده بیشتر تلاش کنند.
مقدم اظهار کرد: همین که ما توانستیم این جشنواره را برای پنج سال متوالی برگزار کنیم، حکایت از موفقیت بزرگی در این استان دارد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان به فعالیت مدرسه هنرهای زیبای این استان طی سال های گذشته اشاره کرد و گفت: با آغاز فعالیت دانشگاه علمی - کاربردی این اداره کل از سال گذشته و با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، فرصت مناسبی برای آموزش و تربیت هنرجویان بزرگ در زنجان مهیا شده است.
وی یادآورشد: از سال 92 تا 96، تعداد هنرجویان آموزشگاه های موسیقی این استان رشد 100 درصدی داشته است.
در پایان این مراسم در بخش تک‌نوازی، رشته تنبک در گروه سنی زیر ده سال، فرهان صالحی و آتریسا قلم آرا مشترکا شایسته تقدیر شناخته شدند، در گروه سنی 'الف'، کوثر مبینی زنجانی، غزل امیدی، نیما اخوان و سانیا قربانلو مشترکا شایسته تقدیر شده، سروش خانمحمدی تندیس و لوح تقدیر این بخش را از آن خود کرد.
در گروه سنی 'ب' نیز امیر سعید رمضانی‌فرد، فرحان فارسیجانی و محمدرضا صالحی شایسته تقدیر معرفی شده، کیانوش زرین‌گری و امیر‌حسین حسین‌خواه به طور مشترک تندیس و لوح تقدیر جشنواره را به دست آوردند.
در رشته دف، گروه سنی 'الف' نارمینا معروفی شایسته تقدیر شناخته شد، در گروه سنی 'ب'، علی محبی شایسته تقدیر معرفی شده و علی محمدی تندیس و لوح تقدیر جشنواره را از آن خود کرد و در گروه سنی 'ج' نیز مصطفی نقدی شایسته تقدیر اعلام شد.
در رشته سنتور زیر ده سال، آیلا عسگری شایسته تقدیر شده، طاها سعادتی تندیس و لوح تقدیر جشنواره را به دست آورد، در گروه سنی 'الف'، ترانه سعیدی، پارسا اسدی و امید بهرامی به طور مشترک شایسته تقدیر شناخته شده، مهسا خلفی و امیررضا نوروزی مشترکا تندیس و لوح تقدیر این بخش را از آن خود کردند.
در گروه سنی 'ب'، بهزاد رجبی، محمد هادی حلوایی و علی نصیری به طور مشترک شایسته تقدیر اعلام شده و امیر سعید رمضانی‌فرد تندیس و لوح تقدیر این بخش را به دست آورد.
در گروه سنی 'ج'، محمد بابایی، مهدیس مشهدلو و سید فائزه امینی به طور مشترک شایسته تقدیر معرفی شده و سعید ترکی تندیس و لوح تقدیر این بخش را از آن خود کرد.
در رشته نی، گروه سنی 'ب'، حسن عسگری شایسته تقدیر شده، در گروه سنی 'ج' نیز وحید کرمی به عنوان شایسته تقدیر این بخش معرفی شد.
در رشته آواز، گروه سنی 'الف'، راد مهر ملکی به عنوان شایسته تقدیر اعلام شد.
در رشته تار، گروه سنی 'الف' سارا مرادلو و احسان ابراهیمی به طور مشترک شایسته تقدیر شناخته شدند و هستی بابایی از سوی هیئت داوران مورد تشویق قرار گرفت.
در گروه سنی 'ب' فاطمه آقاجانلو شایسته تقدیر شده و نیلوفر حسن کریم، تندیس و لوح تقدیر این جشنواره را از آن خود کرد و در گروه سنی 'ج'، زیبا محمدی شایسته تقدیر در این رشته شد.
در رشته سه‌تار، گروه سنی 'الف' نوید بیات و مهدیس کریمی به طور مشترک شایسته تقدیر شناخته شدند و در گروه سنی 'ب' کیانوش زرین‌گری و عاطفه بیگدلی مشترکا شایسته تقدیر معرفی شدند.
در رشته ویولن ایرانی، گروه سنی 'الف' محمد سهیل محبی و فرزین عسگری به طور مشترک شایسته تقدیر معرفی شده و هیات داوران آیدین زمانی‌نژاد را مورد تشویق قرار داد.
تینا غنی، یکتا سلیمانی‌نژاد و امیرعلی غلام ابری به طور مشترک تندیس و لوح تقدیر جشنواره را از آن خود کردند.
در گروه سنی 'ب'، امید حیدرنیا دلخوش و کیوان ناصحی‌فر به طور مشترک شایسته تقدیر معرفی شده، در گروه سنی 'ج' وحید ناصحی بشرزاد، رقیه اسماعیلی و سینا کوشا به طور مشترک شایسته تقدیر شناخته شده، گلیار حریری و امیر فؤاد بهروش نیز به طور مشترک تندیس و لوح تقدیر این بخش را به دست آوردند.
در رشته فلوت، گروه سنی زیر ده سال، آرمین حمد ملکی شایسته تقدیر شده، در گروه سنی 'الف' مانی حامدی و سانیا قربانلو به طور مشترک شایسته تقدیر معرفی شده و امیر حسین جعفری تندیس و لوح تقدیر جشنواره را از آن خود کرد.
در رشته ویولن کلاسیک، گروه سنی 'الف' فرزین عسگری و یکتا افشاری به طور مشترک شایسته تقدیر شدند، طوبی سلیمانی نیز تندیس و لوح تقدیر جشنواره را به دست آورد.
در رشته گیتار فلامنکو، گروه سنی 'الف' ماهان محمودی و ایلیا سعیدی شایسته تقدیر شناخته شده، گروه سنی 'ب'، مهرشاد اسکندرپور شایسته تقدیر اعلام شده و علی رضائیون تندیس و لوح تقدیر این بخش را کسب کرد و در گروه سنی 'ج' نیز پوریا یزدانی، شایسته تقدیر اعلام شد.
در رشته گیتار کلاسیک، گروه سنی 'ب' سپهر فرندی شایسته تقدیر معرفی شده و ستایش یعقوب‌نژاد تندیس و لوح تقدیر این بخش را از آن خود کرد. در گروه سنی 'ج' نیز علیرضا رنجبر شایسته تقدیر شناخته شد.
در رشته ترومپت، گروه سنی 'ب' رسا ابطحی شایسته تقدیر اعلام شده و در گروه سنی 'ج'، میترا حاتمی شایسته تقدیر معرفی شد.
در رشته پیانو، گروه سنی زیر ده سال، آیلین حنیفه شایسته تقدیر شده و رها مرشدی تندیس و لوح تقدیر این بخش را کسب کرد، در گروه سنی 'الف' نیز پارمیدا بهراد و آرمیتا عزتی به طور مشترک شایسته تقدیر شناخته شدند.
در گروه سنی 'ب' امیر احسان بیات شایسته تقدیر شده و کسری حسنی تندیس و لوح تقدیر جشنواره را بدست آورد.
در بخش گروه‌نوازی سنتی، گروه 'رایا' به سرپرستی مهرداد شیخلری و گروه 'خاطره گل‌ها' به سرپرستی مجتبی شکیب مشترکا شایسته تقدیر معرفی شده، گروه 'ضرب راز' به سرپرستی نیما ارغوانی‌فرد تندیس و لوح تقدیر این بخش را از آن خود کردند.
در بخش گروه‌نوازی کلاسیک، گروه 'آنسامبل پارادایس' به سرپرستی محسن کرمی شایسته تقدیر اعلام شده و گروه 'آمور کویینتت' به سرپرستی سید امیر موسوی طیبی تندیس و لوح تقدیر این بخش را بدست آورد.
در بخش گروه‌نوازی پاپ نیز، هیات داوران گروه موسیقی بوم به سرپرستی محمدامین انصاری را شایسته تقدیر معرفی کرد.
3001/8068
خبرنگار: مینا افشاری** انتشار: اسماعیل جهانبخش
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.