به گزارش ایرنا، محمدباقر رضایی روز شنبه در نخستین همایش ملی زیست فناوری گیاهان دارویی و قارچ های کوهی در دانشگاه زنجان، افزود: در کشور توجهی به ارزش افزوده کشت گیاهان دارویی نمی شود، بنابراین فقط 50 نوع از گیاهان دارویی در ایران کشت می شود.
رئیس انجمن علمی گیاهان دارویی ایران با انتقاد از تخریب بیش از حد طبیعت توسط افراد سودجو، گفت: این رویه به شدت گسترش پیدا کرده و تنها راهکار جلوگیری از تخریب، مهندسی معکوس آن و بازسازی زیست بوم منطقه است.
وی با بیان اینکه باید فرهنگ داشتن فکر سبز را در جامعه ترویج دهیم، تصریح کرد: در ایران استاندارد خاصی برای پرورش و کشت گیاهان دارویی نداریم، در همین راستا از سال گذشته فرآغازهایی را در این زمینه در سطح کشور برگزار کرده ایم.
رضایی افزود: محققان و مسئولان باید به حوزه فناوری و فرآوری گیاهان دارویی توجه ویژه داشته باشند و در این زمینه فرآغازهایی نیز برگزار خواهیم کرد.
رئیس انجمن علمی گیاهان دارویی ایران با بیان اینکه سال گذشته 12 همایش و سمینار ملی در حوزه گیاهان دارویی برگزار کرده ایم، خاطرنشان کرد: باید راهبرد مشخصی در حوزه گیاهان دارویی در کشور وجود داشته باشد، تا در راستای این راهبرد محققان و دانشمندان تحقیقات خود را انجام دهند.
وی افزود: ایران در زمینه شناسایی، مطالعه و مبارزه با آفات گیاهی با مشکل مواجه است و از این سمت آسیب های جدی به گونه های گیاهی وارد می شود.
به گزارش ایرنا، استان زنجان با توجه به اینکه در شرایط آب و هوایی خاصی قرار گرفته است، دارای بیش از 210 گونه گیاه دارویی است.
زیره سبز به عنوان بیشترین گیاه دارویی زیر کشت در کشور به شمار می رود، که سطح زیرکشت آن سالانه بیش از 24 هزار هکتار است.
3216/6085
خبرنگار: سجاد کریمی ** انتشار دهنده: رویا رفیعی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.