به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، اجرای این طرح‌ها در 5 شهرستان، 9 بخش و 19 روستای این استان بر زندگی نزدیک به 21 هزار نفر تأثیر مثبت خواهد گذاشت.
توانمندسازی اقتصادی و حمایت از کارآفرینان محلی در مناطق کمتر توسعه‌ یافته‌ استان زنجان در دستور کار بنیاد برکت بوده و حاصل آن مشارکت در اجرای 6 طرح اقتصادی است.
حجم کل سرمایه‌گذاری در طرح‌های یاد شده 991 میلیارد ریال است، این مشارکت در 2 طرح همچنان تداوم دارد و مشارکت در 3 طرح اقتصادی جدید با ظرفیت سرمایه‌گذاری 385 میلیارد ریال نیز در دست اقدام است.
این طرح‌ها که در حوالی شهرهای زنجان، ابهر و ایجرود تاسیس شده برای 4900 نفر به شکل مستقیم و غیرمستقیم شغل پایدار ایجاد کرده است.
سرمایه‌گذاری انجام شده برای اجرای 310 طرح توانمندسازی اقتصادی در مناطق محروم کشور بالغ بر 56 هزار و 275 میلیارد ریال است.
از سوی دیگر بنیاد برکت در این استان برای ساخت 18 مدرسه با مجموع 79 کلاس درس‌ مبلغ 42 میلیارد و 413 میلیون ریال اعتبار اختصاص داده که 17 مدرسه با ظرفیت 76 کلاس درس افتتاح و به بهره‌برداری رسیده است.
این بنیاد برای ساخت و تکمیل یک مسجد و یک حسینیه نیز در روستاهای شهرستان خدابنده یک میلیارد و 800 میلیون ریال اعتبار، تخصیص داده است.
از دیگر خدمات بنیاد برکت در استان زنجان میتوان به پوشش حمایتی و مالی 720 یتیم و پرداخت 40 میلیارد و 540 میلیون ریال وام قرض‌الحسنه به 816 نفر از نیازمندان اشاره کرد.
بنیاد برکت در 20 آذر ماه سال 1386 توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تأسیس شد تا به عنوان مجموعه‌ای برای توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی و انجام امور عام‌المنفعه، در مناطق محروم و کمتر توسعه ‌یافته فعالیت کند.
توانمندسازی اقتصادی و کارآفرینی، توسعه فضاهای آموزشی با ساخت مدارس برکت، انجام امور زیربنایی، ساخت مراکز فرهنگی- مذهبی، توسعه خدمات بیمه ای، مالی و حمایتی، ساخت و تکمیل بیمارستان و افزایش دسترسی افراد مختلف جامعه به ویژه هموطنان ساکن مناطق محروم به خدمات بهداشتی و درمانی بخشی از حوزه های فعالیت بنیاد برکت است.
/1042/1138
خبرنگار: ناهید صفری ** انتشار دهنده: فاطمه نوری جهانگرد
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.