نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان گفت: فرهنگیان برای برطرف کردن شبهات ایجاد شده از سند ۲۰۳۰ برای اولیاء آستین بالا بزنند.
به گزارش خبرنگار ایلنا از زنجان، آیت الله علی خاتمی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان امروز(16 خرداد) در جلسه شورای آموزش و پرورش استان اظهار کرد: متاسفانه در برهه حساس کشور سند 2030 با شبهات بسیاری مطرح شد که موجب نگرانی برخی از اولیاء دانش آموزان گردید.
وی با اشاره به اینکه فرهنگیان با دعوت از اولیاء به مدارس این شبهات را برطرف کنند، گفت: هیچ مساله ضد ارزشی در این کتاب ها گنجانده نشده است و فرهنگیان می توانند با ارائه مطالب جهادی گنجانده شده در کتاب ها این شبهات را برطرف کنند.
نماینده ولی فقیه در استان تربیت نیروی انسانی در آموزش و پرورش را یکی از رسالت های مهم این دستگاه عنوان کرد و گفت: دانش آموزان سرمایه های کشور محسوب می شوند.
آیت الله خاتمی در ادامه به ضرورت تجهیز نمازخانه های مدارس تاکید کرد و ادامه داد: تعامل آموزش و پرورش با اولیا و خیرین می تواند این مشکل را حل کنند.
امام جمعه زنجان در پاسخ به یکی از اعضای شورا مبنی بر تخریب فرهنگیان با اطلاع رسانی غلط از سند 2030 گفت: فرهنگیان باید آستین بالا بزنند و شبهات این سند را برای اولیا تشریح کنند.
وی به سند تحول بنیادین هم اشاره کرد و با انتقاد از اینکه برخی از فرهنگیان از محتوای این سند بی اطلاع هستند، ادامه داد: لازم است تا مدیران و دبیران مدارس هم از محتوای آن اطلاع پیدا کنند.
اقامه نماز جماعت در 760مدرسه
استاندار زنجان نیز در این جلسه با تاکید بر تجهیز نمازخانههای مدارس و لزوم همراهی خیرین مدرسه ساز در این بخش گفت: نماز جماعت در ۷۶۰ مدرسه استان زنجان اقامه می شود.
اسدالله درویش امیری هم گفت: مباحث پرورشی از ارکان آموزش و پرورش محسوب می شود و دیگر دستگاه ها هم باید در این حوزه وارد شوند و به آموزش و پرورش کمک کنند.
مقام عالی استان با بیان اینکه این حوزه نقش مهمی در جلوگیری از آسیب های اجتماعی دارد، ادامه داد: تلاش مربیان پرورشی موجب شده است تا دانش آموزان نابغه با اندیشه های اسلامی تربیت شود.
درویش امیری با تاکید بر ضرورت مساله پرورش در کنار تعلیم ادامه داد: نباید از آثار و نتایجی که این حوزه بر روی دانش آموزان دارد، غافل شد.
استاندار زنجان با اشاره به اقامه نماز جماعت در 760 مدرسه ادامه داد: لازم است دستگاه های دیگر بالاخص خیرین مدرسه ساز در این زمینه کمک حال آموزش و پرورش باشند.
این مقام مسوول تصریح کرد: وجود نماز خانه در مدارس موجب تقویت اعتقاد و باورهای دینی دانش آموزان می شود.
وی به اوقات فراغت دانش آموزان در فصل تابستان اشاره کرد و گفت: 180 هزار دانش آموز استان به عنوان سرمایه آینده هستند که بایستی علاوه بر بازی در کوچه و محله خود برای این ایام برنامه ریزی داشته باشند.
درویش امیری به ظرفیت فنی و حرفه ای استان زنجان اشاره کرد و گفت: دانش آموزان می توانند در ایام فراغت از تحصیل با حضور در این مراکز مهارت بیاموزند.
ورود 18هزار پایه اولی در سال تحصیلی جدید
در ادامه این جلسه مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان از ورود ۱۸ هزار نوآموز به پایه اول دبستان در سال تحصیلی ۹۶- ۹۷ خبر داد و گفت: تعداد دانش آموزان مقطع ابتدایی در سال جدید به ۹۹ هزار نفر می رسد.
مرتضی تمجیدی، مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان امروز(16 خرداد) در جلسه شورای آموزش و پرورش استان زنجان اظهار کرد: امسال 18 هزار پایه اولی وارد دبستان خواهند شد.
وی با یادآوری اینکه مراحل سنجش این دانش آموزان در دستور کار است، ادامه داد: با ورود این دانش آموزان تعداد دانش آموزان مقطع ابتدایی به 99 هزار نفر می رسد.
این مقام مسئو ل با اشاره به درخشش دانش آموزان زنجانی در 9 کنفرانس جهانی ادامه داد: دانش آموزان استان رتبه های خوبی در جشنواره جوان خوارزمی کسب کرده اند./