سیدعبدالله احمدی قلعه روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: مسئولان و والدین باید با برنامه ریزی مناسب و استفاده از راهکارهای مورد نیاز مانع از شدت یافتن این گرایش شوند و آن را مدیریت کنند.
رییس نظام روانشناسی و مشاوره استان زنجان اظهار کرد: از تبعات سوق یافتن به سمت فضای مجازی می توان به دور شدن از پیوندهای خانوادگی، گوشه نشینی، دوری از اجتماع، اختلال در شکل گیری مسئولیت های خانوادگی و انطباق نداشتن با نقش های خانوادگی اشاره کرد.
احمدی قلعه به راهکارهای ممانعت از رفتن به سمت فضای مجازی، اشاره کرد و گفت: تعیین زمان برای استفاده از فضای مجازی، مشخص کردن قانون برای استفاده نکردن از گوشی در مهمانی ها، گفت و گوهای 2 یا چند نفره و مسئولیت دادن به دانش آموز در امور مختلف خانواده از جمله راه های جلوگیری از افزایش استفاده از فضای مجازی است.
وی با اشاره به مهمترین مشکلات دانش آموزان زیر 16 سال، گفت: تحت تاثیر دوستان قرار داشتن یکی دیگر از مشکلات دانش آموزان زیر 16 است و باید برای حل این موضوع والدین کنترل مناسبی روی فرزندان داشته باشند و آزادی مطلق به آنها ندهند.
رییس نظام روانشناسی و مشاوره استان زنجان ابراز کرد: احتمال انجام رفتارهای پرخطر از جمله سوق یافتن به سمت دخانیات از دیگر مخاطراتی است که باید والدین و مسئولان تعلیم و تربیت مراقب باشند تا دانش آموزان گرفتار این نوع رفتارها نشوند.
به گزارش ایرنا، استان زنجان حدود 180 هزار دانش آموز و 15 هزار معلم دارد.
3216/6085
خبرنگار: سجاد کریمی ** انتشار دهنده: رویا رفیعی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.