به گزارش خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی شرکت شهرک های صنعتی استان زنجان، امیر حمیدنیا با اشاره به اینکه طرح رونق تولید از سال گذشته آغاز شده تصریح کرد: با توجه به تجربه موفق سال گذشته نواقص این طرح برطرف شده است که امیدوارم با اجرای آن شاهد رونق تولید و راه اندازی مجدد واحدهای نیمه فعال و راکد در کشور و استان عزیزمان باشیم.
وی افزود: بر اساس این دستورالعمل میزان تسهیلات پرداختی براساس نیاز واقعی و تأیید کارگروه استانی برای بنگاه های کوچک تا ۱۰ میلیارد ریال، بنگاه های متوسط تا ۳۰ میلیارد ریال و برای طرح های نیمه تمام بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی تا ۲۰ میلیارد ریال می باشد.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی زنجان خاطرنشان ساخت: اولویت اصلی پرداخت تسهیلات به واحدهایی است که دارای مشکل نقدینگی هستند و از لحاظ ظرفیت تولید، دانش فنی، توان مدیریت و بازار منعی برای افزایش تولید ندارند که با دریافت این تسهیلات قادر به راه اندازی سریع و ایجاد اشتغال جدید باشند.
حمیدنیا در مورد نرخ سود این تسهیلات نیز گفت: سود این تسهیلات براساس مصوبه شورای پول و اعتبار می باشد که در مورد سرمایه در گردش نرخ عقود مبادله ای و برای طرح های نیمه تمام بر اساس نرخ عقود مشارکتی عمل خواهد شد.
46