به گزارش خبرآنلاین؛ مراسم بدرقه حسین مقدم کوهنورد زنجانی به کشور نپال و قله ۸ هزار و ۵۱۶ متری "لوسته" در محل هیأت کوهنوردی استان زنجان با حضور شماری از مسئولان، ورزش دوستان، اعضای خانواده، گروه های کوهنوردی، سنگنوردان و پیشکسوتان این رشته ورزشی برگزار شد.
حسین مقدم، سال ۶۶ در زنجان متولد شده و دانشجوی کارشناسی ارشد تربیت بدنی است و ۱۲سال سابقه کوهنوردی رسمی و ۷ سال عضویت در تیم ملی کوهنوردی ایران را در کارنامه ورزشی خود دارد و مسئول کارگروه کوهنوردی و هیمالیانوردی استان زنجان بوده و با هیات کوهنوردی بسیج کشور و فدراسیون کوهنوردی کشور نیز همکاری دارد.
اعزام به دوره مربیگری صعودهای دشوار در کشور فرانسه و همچنین دوره رهبری صعودهای دشوار در کشور هندوستان در سال ۱۳۹۳، مربی تیم ملی امید اعزام به کشور ترکیه جهت صعود زمستانه آرارات و کشور هندوستان جهت صعود به سه قله بالای ۶ هزار متر در هیمالیای هندوستان در تابستان ۱۳۹۴ جزو رزومه کاری این کوهنورد زنجانی است.
این کوهنورد مجرب و توانمند زنجانی دارای مدرک دوره صعودهای دشوار از مدرسه ENSA شامونی- فرانسه است و تاکنون به قله دماوند از هشت مسیر مختلف، به قله علم کوه از پنج مسیر مختلف، به قله سبلان از مسیرهای مختلف در تمام فصول سال، به یخچال سبلان و یخار، بلندترین یخچال طبیعی ایران در زمستان و دیگر فصول و به یخچال کسری در فصول مختلف سال و به بیش از۳۰ قله بالای چهار هزار متر به دفعات در نقاط مختلف کشور صعود کرده است.
صعود به قله تیلی چوپیک (۷۱۳۴ متر) سال ۸۷ و کسب مدال برنز آسیا، قله موستاق آتا (۷۵۴۶ متر) در سال ۸۸ و کسب نشان نقره آسیا، قله ماناسلو (۸۱۶۳ متر) در سال ۹۰ و کسب مدال برنز جهان، قله گاشربروم ۱ (۸۰۶۸ متر) و گاشربروم ۲ (۸۰۳۵ متر) در سال ۹۰ و کسب نشان برنز جهان، قله ماکالو (۸۴۶۳ متر) در سال ۹۱ کسب مدال نقره جهان، مربی تیم ملی در صعود به سه قله در منطقه هیمالیای هندوستان و فعالیت بر روی منطقه آلپ و صعود قلل و یخچال های مختلف در این منطقه (فرانسه و ایتالیا) ازجمله صعودهای پرافتخار این کوهنورد زنجانی می باشد.
همچنین وی دارای مدرک رسمی مربیگری از فدراسیون کوهنوردی است، مربی و مدرس درجه ۲ برف و یخ، درجه سه سنگنوردی و کوهپیمایی می باشد.
حسین مقدم همراه با سه ایرانی دیگر و یک تیم صعود عازم قله ۸ هزار و ۵۱۶ متری لوسته در کشور نپال شدند.
لوتسه ( Lhotse ) با ارتفاع ۸۵۱۶ متر چهارمین قله مرتفع جهان است که در مرز تبت (چین) و نپال قرار دارد.

46

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 610675
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.