فرمانده انتظامی استان زنجان در بیانیه ای تأکید کرد: روز قدس نماد مخالفت با موجودیت رژیم صهیونیستی است.

فرمانده انتظامی استان زنجان در بیانیه ای با تأکید بر اینکه روز قدس نماد مخالفت با موجودیت رژیم صهیونیستی است، نوشت: امام خمینی(س) وظیفه خود را در گوشزد کردن تکلیف به مسلمانان محدود ندید بلکه تلاش کرد تا در کنار روشنگری‌ها و آگاه سازی ها اقداماتی عملی نیز انجام دهد تا این موج امیدواری به یک سرخوردگی سیاسی تبدیل نشود.

به گزارش جماران، سردار رحیم جهانبخش در بیانیه ای که روز جمعه به مناسب روز قدس صادر کرده، به اهمیت راهبردی بزرگداشت هر چه باشکوه تر روز قدس تاکید کرده و نوشته است: این روز سرنوشت ساز به منزله اهرم فشار علیه رژیم صهیونیستی است.

در این بیانیه آمده است: خارج کردن مساله فلسطین از بعد ملی و تبدیل آن به بعد جهانی و اسلامی یکی دیگر از مسائلی است که نشانگر اهمیت روز جهانی قدس در میان مسلمانان و امت اسلام است.

این بیانیه ادامه داده است: دشمن صهیونیستی ابتدا سعی داشت که نبرد میان رژیم اسرائیل و فلسطینیان را به منازعه قومی و نژادی بین اعراب و اسرائیل تبدیل کند اما با اعلام مواضع امام (ره) به عنوان یک مرجع بزرگ دینی در جهان اسلام، روحی تازه به بُعد اسلامی فراموش شده و نیمه جان مبارزه با رژیم اسرائیل دمیده شد و باعث گردید مبارزان فلسطین به جای انتخاب گزینه های چپ گرایی، ملی گرایی و ناسیونالیستی و حتی گرایش به غرب و سازش، تنها به گزینه مقاومت اسلامی بیندیشند که شکل‌گیری گروه‌های جهاد اسلامی و نیر جنبش مقاومت اسلامی (حماس) و رویگردانی مردم فلسطین از جنبش فتح و دیگر مجموعه های سازش کار مؤید این نظر است.

این بیانیه افزوده است: امام راحل از همان آغاز می‌دانستند که در معادله رویارویی با رژیم صهیونیستی، ما صرفا در مقابل یک رژیم اشغالگر در فلسطین به نام اسرائیل نیستیم بلکه این رژیم خاکریز اول قدرت‌های سلطه‌گر غربی است که در ایجاد، تجهیز و استمرار آن تاکنون نقش داشتند و لذا حضرت امام (ره) و در همان راستا مقام معظم رهبری (دام ظله) در مراحل بعد در پی ایجاد نوعی هماوردی بودند تا یکسره‌سازی در این معادله امکان پذیر باشد.

در این بیانیه تاکید شده است: اعلام روز جهانی قدس و انتخاب آخرین جمعه ماه مبارک رمضان برای آن و دعوت همه مسلمانان برای شرکت در تظاهرات همبستگی با مردم فلسطین، یکی از مهمترین راهبرد های انقلاب، برای بسیج همه جوامع اسلامی و ایجاد یک ارتباط مقدس میان آنها و آرمان آزادسازی فلسطین مبتنی بر حس تکلیف واخوت اسلامی بود و به عبارت دیگر امام احساس می‌کرد که یک تحول فرهنگی در جوامع اسلامی از تفکر ملی به امتی مورد نیاز است و اعلام روز جهانی قدس گامی در این جهت تعریف گردید.

این بیانیه افزوده است: امام خمینی(س) وظیفه خود را در گوشزد کردن تکلیف به مسلمانان محدود ندید بلکه تلاش کرد تا در کنار روشنگری‌ها و آگاه سازی ها اقداماتی عملی نیز انجام دهد تا این موج امیدواری به یک سرخوردگی سیاسی تبدیل نشود.

در این بیانیه آمده است: ابتکار تشکیل سپاه نیروهای قدس آن هم در جریان جنگ تحمیلی و محدودیت های ناشی از آن، پیام مهمی به همه مسلمانان بود که هیچ بهانه ای نباید مانع از توجه به اولویت آرمان آزاد سازی فلسطین باشد و ایجاد و پرورش این احساس بر پایه امت و توجه به مسایل اصلی جهان اسلام تحول بزرگی بود که بعدها تاثیرات آن نمایان گردید.

این بیانیه تاکید کرده است: روز قدس و اهمیت راهبردی بزرگداشت هر چه باشکوه تر آن»، که برای نخستین بار توسط رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) با این رویکرد که وحدت عامل «قدرت» و توسعه یافتگی و تفرقه عامل «سستی دیانت» و عقب ماندگی است طرح و تبیین گردید که در طول بیش از سه دهه گذشته همواره به عنوان یکی از شاخص ها، محورها، ملاک ها و در حقیقت یکی از زمینه ها و پیش شرط های اصلی ایجاد وحدت در جهان اسلام شناخته شده است.

در ادامه این بیانیه آمده است: مسلمانان و امت بزرگ اسلام می بایست برای مقابله با پدیده شوم صهیونیسم جهانی و دفع و نابودی آثار و پیامدهای آن به عنوان عمده ترین مانع در پیش روی وحدت جهان اسلام، اهتمام ویژه نسبت به گرامیداشت این روز و محقق سازی اهداف و مقاصد بزرگ آن که از طریق برخورداری از رویکرد استراتژیکی نسبت به وحدت جهان اسلام و نگاه «مقابله گرایانه» و نه «سازش طلبانه» به صهیونیسم جهانی قابل تحقق خواهد بود، داشته باشند.

این بیانیه آورده است: خنثی کردن توطئه غرب و رژیم صهیونیستی و تأثیر معنوی بر مسلمانان و ایجاد نوعی مشارکت عمومی از دیگر موضوعاتی است که اهمیت بیش از پیش روز قدس را نمایان می سازد و در نهایت زیر سؤال رفتن دولت های مرتجع و غرب گرای جهان اسلام را هم باید یکی دیگر از مواردی برشمرد که اهمیت این روز را بیشتر از گذشته نمایان می سازد.
در این بیانیه تصریح شده است: حضور حاج قاسم سلیمانی در راهپیمایی‌های روز قدس طی ۴۰ سال گذشته که معمولا با همراهی اعضای خانواده این شهید صورت می‌گرفت یکی از جذاب‌ترین قاب‌های راهپیمایی در این روز بود. 

این بیانیه افزوده است: اینک به متفاوت‌ترین روز قدس تاریخ نزدیک می‌شویم، روزی که به دلیل جلوگیری از شیوع ویروس کرونا هیچگونه راهپیمایی در کشورمان انجام نمی‌شود و قرار است ولی امر مسلمین جهان حضرت آیت الله خامنه‌ای (مدظله العالی) به صورت زنده از طریق رسانه ملی برای مردم سخنرانی کنند.

این بیانیه ادامه داده است: روزی که دیگر حاج قاسم سلیمانی در میان ما نیست، ولی راه و منش و اراده اش همچنان پر رهرو است، روزی که آمریکا و صهیونیست‌ها به شکننده‌ترین حالت خود طی ۴۰ سال گذشته رسیده اندولی جبهه مقاومت بالنده‌تر از همیشه است و حاج قاسم سلیمانی ۴ ماه قبل از شهادت در مهر سال ۱۳۹۸ در پاسخ به نامه «ابوخالد» فرمانده کل گروه‌های عزالدین قسام فلسطین نوشته بود: «دفاع از فلسطین عزت و شرف می‌آورد».

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.