ابراهیم رفیعی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با پیگیری های انجام شده مجوز فعالیت مراکز آموزش از راه دور به شکل الکترونیکی از سوی وزارت آموزش و پرورش اخذ شده که نیاز به سرمایه گذاری و اعتبار دارند و با هماهنگی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان پیگیری و راه اندازی خواهد شد.
وی بااشاره به شعار "مدرسه تعطیل است اما آموزش و یادگیری تعطیل نیست" آموزش و پرورش یادآورشد: در این ایام آموزش ها از طریق شبکه تلویزیونی ارائه می شود و به طور ویژه در استان با ایجاد شورای نهضت آموزش، روزانه محتوای مکمل به صورت ویدئو، متن، پیام و فیلم های ورزشی تولید و به طور گسترده منتشر می شود.
این مسؤول ادامه داد: اولیا و دانش آموزان استان از این آموزش ها استقبال خوبی کرده اند و می توان ادعا کرد که به این جهت در زمینه تولید محتوا و آموزش مجازی از استان های پیشرو در کشور هستیم.
وی اظهار داشت: راه اندازی استودیو ویژه جهت ضبط و انتشار محتواهای ویدئویی با امکانات داخلی با همکاری گسترده معلمان، ایجاد شبکه های مجازی در پیام رسان های داخلی توسط اکثریت مدارس استان، استفاده از امکانات فنی و ظرفیت های صدا و سیما، راه اندازی مرکز مشاوره غیرحضوری جهت مشاوره اولیا و دانش آموزان از جمله اقدامات اداره کل آموزش و پرورش استان در این ایام بوده که همچنان ادامه دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان ادامه داد: معلمان زنجانی با ابتکارات و خلاقیت های مثال زدنی در عرصه آموزشهای غیرحضوری و مجازی با تمام تعهد و مسؤولیت پذیری خوش درخشیدند که در حافظه تاریخی آموزش و پرورش استان ثبت و ضبط خواهد شد.
وی یادآوری کرد: طی آذر سال ۹۸ به موضوع اینترنت پرسرعت در مدارس روستایی پرداخته شد که با همکاری اداره کل ارتباطات و فناوری اقداماتی شروع شده اما کافی نیست و به خدمات بیشتری در این زمینه نیاز است.
این مسؤول، با اشاره به طراحی و بهره برداری شبکه آموزشی دانش آموزان(شاد)، نیز خاطرنشان کرد: این شبکه متعلق به وزارت آموزش و پرورش بوده و شبکهای است داخلی که اطلاعات در آن محفوظ بوده و مزایای تربیتی و امنیتی فراوانی دارد.
هماکنون حدود ۲۰۰ هزار دانشآموز در ۲ هزارو ۵۵۰ مدرسه سطح استان زنجان مشغول به تحصیل هستند.