ناصر فغفوری روز دوشنبه در جلسه کارگروه تنظیم بازار استان زنجان اظهار داشت: در این طرح با توجه به شرایط استانها از نظر وسعت و جمعیت، سهمیهای اختصاص یافته است.
وی افزود: سهم استان زنجان ۶۷۰ تُن برنج هندی، ۶۷۰ تُن شکر، ۳۳۵ تُن گوشت منجمد مرغ، ۲۰۱ تُن گوشت قرمز منجمد، ۶۷۰ تُن روغن خام و یک هزار و ۳۳۵ تُن انواع خرما است.
فغفوری خاطرنشان کرد: برای پیشگیری از بروز تخلف، شکر فلهای عرضه نخواهد شد و به صورت بستهبندی عرضه میشود.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با بیان اینکه اقلام مورد نیاز مردم در ماه مبارک رمضان به وفور تامین خواهد شد، گفت: حداقل در حوزه برنج و شکر، هیچ کمبودی در استان نداریم.
وی اظهار داشت: امسال به دلیل شیوع بیماری کرونا و جهت رعایت مسائل بهداشتی و خودداری از برنامههای تجمعی، نمایشگاههای ضیافت در سطح استان برگزار نخواهد شد.
فغفوری خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه توزیع اقلام در فروشگاهها و مراکز عرضه مواد پروتئینی از طریق خودروهای باری مانند وانت، نیسان و خاور انجام میشود که با اجرای طرح زوج و فرود، امکان ورود به طرح ترافیک و جریمه شدن وجود دارد طبق هماهنگی با پلیس راهنمایی و رانندگی استان مقرر شد لیست و شماره پلاک این خودروها برای جلوگیری از جریمه شدن در اختیار پلیس راهور قرار گیرد.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: سال گذشته در مجموع، یک هزار و ۷۱۴ تُن میوه در استان خریداری شده بود که ۶۰۰ تُن قبل از عید فروخته شد و در ابتدای سال جاری بیش از ۱۱۰۰ تُن میوه داشتیم که پس از فروش آنها اکنون ۲۰۰ تُن سیب قرمز باکیفیت موجود است.
وی اظهار داشت: این میوهها بهرغم قیمتگذاری هنوز خریدار ندارد اما امیدواریم طی روزهای آتی تعیین تکلیف شوند.
مشکلی در تامین گوشت مرغ و قرمز نداریم
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان نیز گفت: هیچ مشکلی در تامین مرغ گرم و گوشت قرمز گرم مردم در ماه مبارک رمضان در استان زنجان نخواهیم داشت.
جواد تاراسی اظهار داشت: متاسفانه با شیوع بیماری کرونا و کاهش مصرف مردم، جوجهریزیهایی که در اواخر سال گذشته و اوایل امسال برای تامین مرغ در ایام عید و ماه مبارک رمضان انجام شده بود به فروش نرفت و مرغداریها با مشکل مواجه شدند.
وی خاطرنشان کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون ۴۷۰ تُن مرغ خریداری شده و اکنون شرایط قابل قبولی داشته و قیمت مرغ هماکنون در فروشگاهها به ازای هر کیلوگرم ۱۱۰ هزار ریال است که پیشبینی میشود این روند تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه داشته باشد.
تاراسی افزود: امسال یک میلیون و ۱۰۰ هزار قطعه جوجهریزی داشتیم در حالی که این میزان در مدت مشابه سال گذشته ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه بود که ۵۰ درصد کاهش یافت اما مشکلی در تامین مرغ مورد نیاز مردم نداریم.