مرتضی فاطمی نژاد  روز یکشنبه در گفت گو با خبرنگاران زنجان افزود: مدارس مؤسسه رزمندگان در حوزه قوانین عمومی و عام آموزش و پرورش تابع قوانین کشور هستند و  ابلاغیه ها و مصوبه های شورای مرکزی و قرارگاه مرکزی در خصوص اقدامات پیشگیرانه و مبارزه با ویروس کرونا را انجام می دهد.

این مسؤول ادامه داد: باتوجه به تعطیلی مدارس به علت شیوع ویروس کرونا در سطح کشور و به منظور جبران و رفع عقب ماندگی تحصیلی دانش آموزان مؤسسه خدمات علمی و آموزشی رزمندگان نیز تلاش دارد، لطمه ای که نظام آموزشی و تعلیم و تربیت کشور ممکن است در این برهه از زمان بخورد را به حداقل برساند.

وی اظهار داشت: با ورود این ویروس به کشور برای جلوگیری از درگیر شدن احتمالی دانش آموزان و نیز رفع نگرانی خانواده ها، مؤسسه رزمندگان به تبعیت از آموزش و پرورش اقدام به تعطیلی مدارس کرد و بنابراین امکان حضور فیزیکی دانش آموزان در محیط مدرسه وجود نداشت که در این راستا تمهیداتی اندیشیده شد.

فاطمی نژاد افزود: تبیین یک برنامه آموزشی متقن و مشخص در حوزه مدرسه، مورد توجه قرار گرفت چراکه به هیچ عنوان نباید در این ایام آموزش و پرورش و برنامه های مدرسه را تعطیل کرد و نکته دوم اینکه معلمان و کادر آموزشی باید در زمان مقرری که تابع برنامه ها و ابلاغیه های کلی است جهت ارائه آموزش حضور داشته باشند.

وی اضافه کرد: مؤسسه خدمات علمی و آموزشی رزمندگان با تشکیل یک شورای ویژه آموزش مجازی تلاش کرده که در این فضا دانش آموز و معلم در بستر فضای مجازی ارتباط برقرار کنند و محتوای آموزشی از طریق تدریس مصور، صوتی و یا حتی فایل در اختیار دانش آموز قرار گیرد.

قائم مقام موسسه آموزشی فرهنگی راهیان کوثر کشور ادامه داد: بر این مبنا برخی  از مدارسی که تحت پوشش  مستقیم مؤسسه رزمندگان اسلام نیستند به این موسسه جهت دریافت خدمات آموزشی درخواست داده اند و نیز طبق تمهیداتی که انجام گرفته این فضا برای آنها نیز  قابل استفاده بوده و از طرفی دانش آموزانی از سایر مدارس هم می توانند به عنوان دانش آموز میهمان در مدارس و کلاس های آنلاین مؤسسه رزمندگان اسلام برای بهره گیری از خدمات آموزشی حضور داشته باشند.

وی اظهار داشت: زیرساخت هایی از قبل در مؤسسه رزمندگان اسلام وجود داشت اما طی ۱۰ روز گذشته گسترش این مهم در دستور کار قرار گرفت و در زمان حاضر برگزاری حدود ۵۰۰ کلاس برخط در هر ساعت در دستور کار این مؤسسه قرار گرفته که حدود  ۲۰ هزار دانش آموز در روز می تواند خدمات آموزشی دریافت کنند.

فاطمی نژاد افزود: با توجه به دستورالعملی که به استان ها و مدارس ارائه شده معلم می تواند فایل ها و مطالب آموزشی خود را در درگاه و بستر ارتباطی که برای این کار تعبیه شده برای استفاده دانش آموزان قرار دهد که دانش آموزان بعد از کلاس هم به این مطالب و محتوای آموزشی مطرح شده در کلاس دسترسی داشته باشد.

وی اضافه کرد: به دلیل اینکه در بعضی از مناطق دسترسی به اینترنت و استفاده از تلفن همراه امکان پذیر نیست، معلمانی که توان تدریس دارند، در قالب فایل های صوتی، تصویری، مکتوب و غیره بسترهای مناسب  در این خصوص در اختیارشان قرار داده خواهد شد که این فایل ها از طریق سی دی، دی وی دی آموزشی، کتابچه و جزوه در اختیار اینگونه افراد قرار گیرد.

این مسؤول ادامه داد: موسسه رزمندگان در حال حاضر اپلیکیشن هایی را در سطح کشور دارد که بالای چهار تا پنج هزار دانلود داشته و به صورت کاملا رایگان هست که طبق بررسی های به عمل آمده و تحلیل هایی که ارائه شده دانلود این اپلیکیشن ها در مناطق کمتر برخوردار بیشتر از سایر نقاط گزارش شده است.

وی خاطرنشان کرد: برنامه موسسه رزمندگان این است که این اپلیکیشن ها را توسعه داده و در اختیار عموم قرار دهد که هدف درآمدزایی نیست.

به گفته وی، هم اکنون این مؤسسه طراحی یک پلتفرم آموزشی را در دست اقدام دارد که تا چند ماه آینده اطلاع رسانی خواهد شد که در واقع  یک فضای تعاملی بین معلم، دانش آموز و اولیا را فراهم خواهد کرد که از طریق این اپلیکیشن یک شبکه اشتراک گذاری دانش در سراسر کشور با رویکرد عدالت آموزشی و با هدف ترویج علم و کاربردی کردن علوم به وقوع خواهد پیوست.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.