به گزارش خبرنگار مهر، رضوانه آرامنیا ظهر چهارشنبه در نشست هماندیشی نخبگان با موضوع نقش زنان در تبیین بیانیه گام دوم انقلاب و تبیین الگوی سوم زن مسلمان که در سالن جلسات ولایت سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان برگزار شد، با بیان اینکه مطالبهگری در جامعه طریقت دارد، گفت: این مطالبهگری که خواسته همه ما است، باید از راه صحیح انجام شود.
وی با اشاره به اینکه اسلام برای زن، جایگاه رفیعی را متصور شده و امروز در شرایطی قرار داریم که باید این جایگاه را بشناسیم، افزود: برای شناخت این جایگاه، ابتدا به ساکن باید جایگاه زن را به لحاظ اجتماعی، علمی و … در جامعه رصد کنیم که یکی از این جایگاهها، جایگاه زن به لحاظ حقوقی در جامعه است.
این فعال فرهنگی و اجتماعی با تاکید بر اینکه امروز به این مهم نیاز داریم که حقوق زن فقط از منظر قرآن دیده شده و مورد ارزیابی قرار گیرد، تصریح کرد: خداوند وقتی زن را آفرید، برای این مخلوق خود حق والای انسانی نیز قرار داد و همین امر باعث میشود که به حقوق زن به صورت سلیقهای نگاه نکنیم.
آرامنیا با بیان اینکه امروز مسئلهای که خانوادههای ما را درگیر کرده، مسئله فاصله گرفتن از زیست ایمانی است، ادامه داد: اگر بخواهیم به تفاوتهای زن و مرد از منظر قرآن نیمنگاهی بیاندازیم، خواهیم دید که این تفاوتها به لحاظ طبیعتگرا بودن مطرح است و این بدان معنی است که استقلال و تفاوت زن و مرد از منظر قرآن فقط به لحاظ طبیعت است.
وی با یادآوری اینکه عدالت بین زن و مرد در اسلام همان عدالتی است که از آن به عنوان عدالت ارزشمحور، آخرتمحور و تفاوتمحور یاد میکنیم، اظهار کرد: حضور زنان در انقلاب اسلامی فقط به منزله حضور صرف نیست، بلکه به معنای ظهور است و این همان نگاهی است که باعث میشود به زن نگاه ابزاری نداشته باشیم.
آرامنیا با تاکید بر اینکه حضور زن در جامعه امروز به جد بااهمیت است و نباید به این موضوع به صورت سطحی نگریست، خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم جایگاه واقعی زن را در جامعه امروز درک کنیم، باید دیدر خود را به این موضوع بازتر کنیم.