دکتر علیرضا آرمانی کیان روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه تخت های مراقبتهای ویژه بسیار گرانقیمت بوده و برای هر کدام یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان هزینه شده است، افزود: به رغم کارهای انجام گرفته، هنوز در حوزه درمان مشکلاتی وجود دارد و بر این اساس طبق برنامه ریزی انجام شده تا آغاز سال جدید طراحی یک سیستم نرم افزار نوبتگیری در دستور کار علوم پزشکی استان قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: با تحقق این مهم متقاضیان می توانند از منزل و به راحتی نوبت گیری و در ساعت مقرر به مراکز درمانی مراجعه کنند که اجرای آن نیز به فرهنگ سازی نیاز دارد.
این مسؤول ادامه داد: با بررسی آمار، میانگین مراجعه به مراکز بیمارستانی و اورژانس های این استان در سال گذشته حدود ۹۴۰ هزار نفر بوده، درحالی که استان زنجان یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.
وی اظهار داشت: بر این مبنا، آمار مراجعه به درمانگاه های تخصصی نیز در حدود ۴۰۰ هزار نفر بوده که این تعداد مراجعه نیازمند بررسی های بیشتری است.
آرمانی کیان افزود: بیمارستان محل درمان موارد اورژانسی بوده و محل مراجعه های سرپایی نیست، باید سبکبال باشد تا بتواند خدمات بهتری را به گروه های هدف ارائه دهد.
وی اضافه کرد: سلامت در واقع در چهار بعد تعریف شده است که اگر این ابعاد دچار نقض شود، با اشکالاتی مواجه می شود.
آرمانی کیان، پایه های چهار بعد، سلامت، ژنتیک، جامعه و محیط، روانشناختی و معنویت عنوان کرد و گفت: اگر فردی این چهار بعد را داشته باشد میتوان گفت که چهار ستون اصلی سلامت را دارد.
این مسؤول ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی زنجان در تمام نقاط استان مامور و درمانگر دارد و هم اکنون در دورترین نقاط استان در مراکز بهداشتی و درمانی آمبولانس و خانههای بهداشت روستایی فعال است که خدمات مختلفی را به مراجعه کنندگان و گروههای هدف ارائه میکنند.
وی یادآوری کرد: هر چند، به لحاظ درمانی در مرحله اوج قرار داریم که نسبت به گذشته خدمات کیفیتر شده اما این مهم هیچوقت انتها ندارد و در این راستا باید حرکت رو به رشد را ادامه داد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان خاطرنشان کرد: شهروندان زنجانی می توانند در صورت بروز هرگونه مشکل در این بخش با شماره ۳۳۰۱۹۰ تماس بگیرند.