ناصر فغفوری روز سه‌شنبه در جلسه کارگروه تنظیم بازار و کمیسیون هماهنگی امور تعزیرات حکومتی استان زنجان، افزود: برخی احکام قضایی و تعزیراتی، بازندارنده نبود که طی هماهنگی با رییس کل دادگستری استان تقاضا کردیم که احکام را برای شرایط خاص کنونی تغییر دهند تا بازدارندگی موثری برای بازار داشته باشد.

وی اظهار داشت: اولویت اصلی، تامین به‌موقع و کافی کالاها است که پس از سهمیه‌بندی بنزین و از ابتدای آذر، تکلیف شده و به موازات آن نظارت هم باید صورت پذیرد.

فغفوری خاطرنشان کرد: وضعیت بازار استان زنجان به مراتب بهتر از استان‌های شمال‌غرب کشور است و تلاش کردیم در نظارت و بازرسی بازار، هماهنگی لازم با بخش امنیتی را نیز داشته باشیم.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: کم‌فروشی بنزین از برخی جایگاه‌ها گزارش شده و بنزین‌فروشی در جایگاه‌ها نیز رسمی شده و به ندرت اجازه می‌دهند که بنزین آزاد ۳۰ هزار ریالی زده شود.

وی اظهار داشت: برخی جایگاه‌داران می‌گویند کارت موجود است و کارت مورد نظر را برای سوختگیری در اختیار رانندگان قرار می‌دهند.

بنزین‌فروشی توسط برخی خودروهای عمومی وجود دارد

معاون خدمات شهری شهرداری زنجان نیز گفت: فروش بنزین توسط خودروهای عمومی به‌ویژه دوشغله‌ها و آن هم در ایام پاینای ماه به دلیل اینکه بنزین باقی‌مانده ذخیره نمی‌شود، اتفاق می‌افتد.

غلامحسن احمدی افزود: به این دلیل بنزین آزاد، کمتر فروخته می‌شود و کاری هم نمی‌شود کرد.

وی در خصوص ثبت‌نام وانت‌های درون شهری برای تامین سوخت مورد نیاز، اظهار داشت: به این منظور، دستورالعمل کشوری صادر شده و در شورای اسلامی شهر زنجان نیز مصوب شده است و اجرا می‌شود.

احمدی ادامه داد: دریافت هزینه ثبت‌نام نیز طبق دستورالعمل کشوری است.

رییس اتاق اصناف استان زنجان نیز گفت: در گذشته مسافربران شخصی روستایی با معرفی‌نامه از سوی شورای اسلامی شهر یا روستای مربوطه ساماندهی می‌شدند که این بار هم انتظار می‌روند این اقدام با روش‌های مشابه صورت پذیرد.

سیدمحمود موسوی اظهار داشت: در خصوص وانت‌های شخصی برون‌شهری نیز در صورتی که الزام صدور بارنامه، کشوری باشد رعایت می‌شود اما در غیر این صورت، جزیره‌ای عمل کردن بوده و تبعاتی خواهد داشت.

وی افزود: در صدور بارنامه نیز وانت‌ها به شرکت‌های مشخص، هدایت و الزام نشوند زیرا احتمال سوء استفاده وجود دارد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان نیز گفت: به شرکت پشتیبانی امور دام استان، خرید مرغ منجمد برای تنظیم بازار به میزان ۴۰۰ تُن تکلیف شده است.

جواد تاراسی اظهار داشت: بحث اصلی در این خصوص، سردخانه است که هنوز مشکل داریم.

وی افزود: تقاضای بعدی این است که کارگروه تنظیم بازار با خرید مستقیم مرغ از کشتارگاه، موافقت کند.

تاراسی گفت: در رابطه با نهاده‌های دامی، هیچ مشکلی نداریم و انبار جو، ذرت و کنجاله آماده شده است ضمن اینکه جوجه‌ریزی هم در حال افزایش است.

وی اظهار داشت: از سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی این است که برای افزایش کیفیت و بهداشت به سمت کشتار مرغ با استفاده از تخلیه اندرونی اتوماتیک برویم.

تاراسی اظهار داشت: اکنون بهترین زمان برای اجرای این نوع کشتار است زیرا اگر حمایت ارز ۴۲۰۰ تومانی حذف شود، امکان‌پذیر نخواهد بود.

وی ادامه داد: میزان اُفت لاشه در این نوع کشتار، حداقل پنج درصد در قیمت مرغ تاثیر دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.