عباس عزیزخانی شامگاه یکشنبه در جمع اولیای دانش آموزان در دبیرستان بنت‌الهدی، با بیان اینکه خانواده و آموزش و پرورش ۲ رکن اساسی در پویایی و پیشرفت جامعه هستند، ابراز کرد: هم افزایی و بالا بردن دانش و آگاهی خانواده‌ها تاثیر بسیاری در بهتر شدن وضعیت تربیتی نوجوانان خواهد داشت.
عزیزخانی با تاکید بر مدیریت دوران بحرانی نوجوانان توسط خانواده‌ها، تصریح کرد: رفتار والدین باید طوری باشد که نوجوانان دچار دوگانگی و تضاد ارزش ها نشوند.
این مسؤول تغییرات هورمونی را از عوامل مهم در تغییر حالت های روحی نوجوان دانست و بیان کرد: خانواده ها با ایجاد ارتباط موثر با نوجوانان و درک متقابل آنها، زمینه اعتماد و همدلی را به منظور رفع آسیب های ناشی از تغییر حالات روحی نوجوان فراهم کنند.
وی با اشاره به اینکه نوجوانان در این سن به مرحله تفکر انتزاعی می رسند، خاطرنشان کرد: والدین و معلمان باید در تعامل با نوجوانان پیش قدم باشند زیرا ارتباط موثر، تعامل و همدلی از بروز آسیب های دوران نوجوانی پیشگیری می‌کند.
عزیزخانی توجه ویژه به سبد غذایی نوجوانان را از موارد مهم برشمرد و افزود: کمبود آهن و کمبود کلسیم از جمله مواردی است که نوجوانان در سن رشد با آن درگیر هستند، از این رو خانواده ها با در نظر گرفتن خوراکی هایی که ارزش غذایی بالایی دارند می‌توانند در بهبود سلامت نوجوانان قدم های موثری بردارند.
وی با تاکید بر اینکه خانواده‌های قانونمدار و اقتدارگرا در تربیت فرزندان موفق‌تر عمل می کنند، یادآور شد: حاکم بودن نظم و محبت در محیط خانواده ۲ رکن اصلی در خانواده‌های قانون مدار و اقتدار گرا است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.