توحید سلیمی روز یکشنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان زنجان افزود: بر همین اساس در ۲۱ نقطه روستایی استان به طول ۱۳ کیلومتر و ۵۹ نقطه شهری به طول ۵۹ کیلومتر لایروبی مسیل انجام گرفته است.
وی با اشاره به قانون جدید ابلاغی از طرف مدیریت بحران کشور، وظایف تک تک مدیران و دستگاههای مربوطه را تشریح کرد و از آنها خواست با مطالعه قانون جدید نسبت به وظایف و اختیارات خود کاملا آشنا باشند.
سلیمی یادآورشد: در قانون جدید ظرفیت خوبی برای دستگاهها باز شده و مدیران دستگاههای اجرایی در سطح ملی و استانی مجاز هستند در چارچوب اعتبارات و از منابع داخلی با تایید وزیر کشور در سطح ملی و با تایید استانداران در سطح استان اقدام کنند.
وی عمده ترین و اصلی ترین وظیفه ستاد بحران استان و شهرستان را در مرحله اول کاهش خسارات جانی و در مرحله بعد کاهش خسارات مالی و اقتصادی شهروندان بیان کرد.
فرماندار زنجان نیز در این جلسه گفت: همه مسؤولان نسبت به وظایف خود تکلیف دارند و مکلف به مدیریت امکانات، تجهیزات و نیروی انسانی خود در زمان وقوع حادثه هستند.
رضا عسگری تصریح کرد: نقطه قوت قانون جدید مدیریت بحران این است که تکالیف و وظایف به صورت کامل برای تمام دستگاهها مشخص شده است.
وی پاسخ موثر به خطر را برنامه ریزی قبلی و اقدامات اثر گذار دانست و گفت: دستگاههای خدمات رسان قبل از صدور مجوز برای ساخت و ساز باید سازو کار و تجهیزات لازم برای رفع خطر همان منطقه را داشته باشند.
در پایان این جلسه نقی همتی به عنوان دبیر مدیریت بحران شهرستان زنجان معرفی شد.