شهرام طهماسبی شامگاه پنجشنبه در حاشیه جلسه بررسی طرح توسعه پایدار منظومه روستایی در فرمانداری شهرستان خرم‌دره، افزود: برای توسعه شهرستان‌ها، تهیه آمایش سرزمین با ابعاد شهرستانی در دستور کار قرار گرفته است، که این امر کمک می‌کند تا بتوانیم اسناد بالادستی را برای پیاده‌سازی برنامه‌ها در این مناطق داشته باشیم.
وی تصریح کرد: برای اثربخشی بیشتری در این زمینه سعی شد به یکی از تکالیف مغفول‌مانده از قانون برنامه پنجم توسعه که بحث منظومه‌های روستایی است، بپردازیم.
طهماسبی تاکید کرد: براساس قانون برنامه ششم توسعه استان‌ها باید در ساماندهی و بهبود اشتغال روستایی اقدام کنند که سعی شده است که در طرح های آمایش سرزمینی این امر پیش بینی و برنامه ریزی شود تا تحولی عظیم در چهره اقتصاد روستایی رخ دهد.
این مسؤول با اشاره به اهمیت روستا و اشتغالزایی در بخش کشاورزی عنوان کرد: با توجه به اینکه یک سوم بافت استان را مناطق روستایی تشکیل داده و نزدیک به ۲۰ درصد  ارزش‌افزوده که در استان ایجاد می‌شود، توسط بخش کشاورزی تحقق می یابد می توان گفت بیشتر این ارزش افزوده توسط روستاها به دست می‌آید.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان با اشاره به اینکه نمی توان تمام روستاها را در همه زمینه ها پیشبرد، خاطرنشان کرد: این هنر برنامه ریزی ما است که هر منطقه را در چه زمینه ای پیش ببریم تا تحولی در چهره روستاها شاهد باشیم.
وی بیان کرد: زنجان ۳ سند آمایش و منطقه‌ای روستایی تحول‌آفرین اساسی با هدف پیشبرد اقتصاد و موضوعات اجتماعی در دستور کار دارد.
طهماسبی یادآور شد: بر اساس مطالعات علمی انجام شده تمامی اقدامات اجرایی آتی در شهرستان‌ها با هدف اجرای اقتصاد مقاومتی به شیوه عملیاتی خواهد بود.
وی در زمینه محرومیت زدایی در شهرستان ها استفاده از برنامه ها و اسناد و مدارک مطالعاتی مناسب را ابزار مهم توسعه هر منطقه بر شمرد که از آن استفاده خواهد شد.
 طهماسبی با اشاره به پیشنیازهای توسعه همه‌جانبه اظهار داشت: توسعه نیازمند تغییر دیدگاه ها و عقاید همراه با آموزش بوسیله توانمند کردن و همکاری و مشارکتی که بین تمام مسؤولان شکل می‌گیرد، قابل دستیابی است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.