فرماندار سلطانیه روز چهارشنبه در جلسه کمیته برنامه ریزی و توسعه شهرستان سلطانیه با اشاره به طرح توسعه پایدار منظومه‌های روستایی گفت: یکی از مهمترین مزایای اجرای این طرح ایجاد وحدت رویه در اجرای طرح‌های سرمایه‌گذاری و رفع سردرگمی افراد سرمایه گذار به هنگام ورود به یک منطقه ناشناس است.

حسین رحمانی هزاررود افزود: سرمایه‌گذاران با مطالعه نتایج امکان سنجی‌های این طرح به راحتی می توانند در جریان کامل ظرفیت ها و یا نقاط ضعف روستاها قرار بگیرند و بدین طریق می‌توان از هدر رفت منابع و هزینه های بی دلیل جلوگیری کرد.

وی اضافه کرد: طرح مطالعات برنامه ریزی و توسعه اقتصادی، اشتغالزایی و طرح توسعه پایدار منظومه های روستایی از ابعاد گوناگون نتایج در خشانی را به دنبال دارد و دولت تدبیر و امید با اجرای این طرح درصدد است تا پنج هزار روستا را پس از غربالگری و به طریق اجرای مفاد سیاست های این طرح، توسعه اقتصادی بخشد.

این مسئول ادامه داد: اجرای موفق این طرح منوط به امکان سنجی دقیق از توان و ظرفیت های زیرساختی دستگاه های دخیل در امر بوده، بنابراین قبل از ورود به طرح باید با بررسی های کارشناسانه از وضعیت دوایر دولتی و دستگاه های اجرایی، رسالت های عقلانی برای آنها محول  کرد.

وی اظهار داشت: سهم این استان، در اجرای این طرح سالانه ۹۰ روستا اعلام شده است که در مجموع ۴۵۰ روستا از عواید این طرح بهره مند خواهند شد که پس از تهیه طرح از سوی مشاور و تصویب از سوی کمیته آمایش سرزمین و شورای برنامه ریزی استان، طرح مصوب و نهایی برای اجرا به دستگاه های مربوطه ارجاع خواهد شد.

رحمانی هزار رود افزود: بر این مبنا و در راستای اجرای موفق این طرح باید  امکان سنجی روستاها بطور دقیق و از هرجهت انجام یافته تا براساس ظرفیت ها و نقاط ضعف مناطق، برنامه ریزی های توسعه ای به منصه ظهور برسد.

وی تاکید کرد: رمز موفقیت در اجرای چنین طرح هایی تعامل چند جانبه دستگاه ها، اجتناب از اقدامات،  موازی کاری و تکروی  است، تا با نهایت همبستگی به سوی اهداف متعارف این طرح حرکت کرد.

این مسئول ادامه داد: از آنجایی که سلطانیه به عنوان یک منطقه نوپا به لحاظ تقسیمات کشوری بشمار می رود، اجرای اینگونه طرح ها می تواند در روند رشد سرعت توسعه آن موثر واقع شود.

وی یادآوری کرد: رونق تولید یکی از اساسی‌ترین راهکارهای مقابله با معضل بیکاری است که این مهم در سایه برنامه ریزی به منظور هدایت صحیح سرمایه گذاری می توان شاهد پدید آمدن فرصت های اشتغالزایی در سطح روستاها بود.
شهرستان سلطانیه با ۲ بخش و ۳۰ هزار نفر جمعیت در ۴۰ کیلومتری مرکز استان زنجان قرار دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.