فتح الله حقیقی روز سه‌شنبه در جلسه کارگروه تخصصی اجتماعی فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان، ادغام جلسات کارگروه‌های مختلف را کار مطلوب و مناسبی توصیف کرد و افزود: با ادغام جلسات، مدیران وقت بیشتری برای خدمات رسانی به شهروندان پیدا می کنند.

وی به ضرورت داشتن رویکرد عملیاتی در جلسات تاکید کرد و اظهار داشت: از صرف گزارش دادن در خصوص مسائل اجتماعی نتیجه ای حاصل نمی شود بلکه باید ارائه گزارش ها همراه با طرح پیشنهادی و راهکارهای عملیاتی برای حل مسائل باشد.

حقیقی افزود: باید تلاش شود تا تصمیم سازی ها در جلسات ستادی قابلیت اجرایی هر چه بیشتری پیدا کند.

استاندار زنجان در بخش دیگری از سخنان خود به ضرورت تلاش مدیران دستگاه‌های اجرایی برای تحقق حقوق شهروندی اشاره کرد و گفت: حقوق شهروندی این است که مدیران به مصداق حرف هایی که می زنند، عمل کنند.

وی ادامه داد: تامین حقوق شهروندی با پشت میز نشینی محقق نمی شود بلکه مدیران باید در متن جامعه و بین مردم حضور پیدا کنند و از نزدیک با مسائل و دغدغه ها آشنایی شوند.

حقیقی گفت: آرام نگه داشتن جامعه، مصداقی از تحقق حقوق شهروندی است.

استاندار زنجان در بخش دیگری از سخنان خود از اختصاص اعتباری برای اجرای طرح ها در حوزه اجتماعی در نتیجه سفر معاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی به این استان خبر داد و گفت: این اعتبار قرار است در حوزه  پیشگیری از اعتیاد و طلاق و صیانت از خانواده در استان هزینه شود.

وی به لزوم پرهیز از موازی کاری در اجرای طرح ها در حوزه اجتماعی تاکید کرد و افزود: در اجرای طرح ها باید یک دستگاه به عنوان مجری تعیین شود و سایر دستگاه‌ها به عنوان همیار و کمک کننده عمل کنند.

حقیقی همچنین به ضرورت اجتماعی کردن سلامت تاکید کرد و اظهار داشت: در این راستا فرمانداران موظف هستند با همکاری دانشگاه علوم پزشکی استان، برای دهیاران و شوراهای  اسلامی همایش های آموزشی برگزار کنند.

خدابخش مرادی نافچی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان نیز در این جلسه به ضرورت ارائه گزارش از سوی دستگاه‌های اجرایی در خصوص اقدامات حوزه های ماموریتی تاکید کرد و گفت: متاسفانه در این گونه جلسات خیلی از دستگاه‌های اجرایی از اقدامات، برنامه ها، مساله شناسی ها و راهکارهایشان گزارشی ارائه نمی دهند.

گفتنی است دراین جلسه از دانشگاه تحصیلات علوم پایه زنجان، اداره کل امور اقتصادی و دارایی، اداره کل تامین اجتماعی و دانشگاه زنجان به عنوان دستگاههای اجرایی برتر در حوزه صیانت از حقوق شهروندی تجلیل شد.

همچنین کمیته امداد امام خمینی(ره)، صدا و سیمای مرکز زنجان و سازمان جهاد کشاورزی استان به عنوان دستگاه‌های برتر در حوزه عفاف و حجاب معرفی شدند.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان گفت: تعیین سیاست ها و راهبردهای صیانت از حقوق شهروندی، آموزش و توانمند سازی مدیران و کارکنان، اطلاع رسانی و آگاه سازی شهروندان، پیشگیری از تضییع حقوق شهورندان، ارتباط با مردم و توسعه خدمات الکترونیکی و روان سازی قوانین و مقررات از جمله شاخص های ارزیابی عملکرد دستگاه‌ها در حوزه صیانت از حقوق شهروندی بود.

مسیح الله سلطانی افزود: در مجموع  اقدامات ۵۳ دستگاه اجرایی در مرکز استان و ۲۸۰ اداره در سطح شهرستان ها، در حوزه صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی در استان مورد ارزیابی قرار گرفت.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.