معاون خدمات صندوق بیمه ای بانک کشاورزی استان زنجان روز سهشنبه در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: کشاورزان این استان که تاکنون موفق به بیمه محصول کلزای خود نشده اند تا قبل از پایان یافتن مهلت تعیین شده با مراجعه به دفاتر بیمه نسبت به این مهم اقدام کنند.
رامین موسی خانی افزود: تولید در بخش کشاورزی ۵۰ درصد مربوط به مدیریت کشاورز و ۵۰ درصد مابقی نیز به شرایط اقلیمی و محیطی وابسته است و با توجه به شرایط آب و هوایی ریسک هایی از قبیل سیل، سرمازدگی، تگرگ و دیگر موارد سالانه به محصولات کشاورزی و باغی خسارت وارد میکند.
وی ادامه داد: در این خصوص بیمه نقش قابل توجهی در جبران بخشی از خسارت های وارده را دارد و در واقع وظیفه ذاتی صندوق بیمه تعدیل نوسانان درآمدی کشاورزان است.
معاون خدمات صندوق بیمه ای بانک کشاورزی استان زنجان گفت: طرح بیمه فراگیر کشت کلزا با ۲ نوع بیمه نامه با عنوان بیمه نامه اصلی( با خطرات سرما، یخبندان، خشکسالی، سیل، زلزله) و بیمه نامه الحاقی( با خطرات حمله پرندگان، باران سیل آسا، طوفان و تگرگ) با حداکثر تعهد خسارت ۲۰ میلیون ریال برای هر بیمه نامه قابل خریداری است که همزمان با عقد قرارداد کشت صادر می شود.
موسی خانی با بیان اینکه خرید بیمه نامه الحاقی اختیاری است، یادآوری کرد: در صورتیکه حق بیمه بیش از پنج میلیون ریال باشد، به صورت اقساطی قابل خریداری است.
وی خاطرنشان کرد: ۸۰ درصد حق بیمه تعیین شده برای بیمه پایه کلزا بر عهده دولت بوده و مابقی آن توسط کشاورزان پرداخت میشود.
معاون خدمات صندوق بیمه ای بانک کشاورزی استان زنجان از کشاورزان خواست، با مراجعه به شرکت های خدمات بیمه ای نسبت به بیمه کردن محصولات خود از جمله کلزا اقدام کنند.
۹۵۰۵/۶۰۸۵