خدابخش مرادی نافچی روز دوشنبه در جلسه کمیته توسعه مشارکت های مردمی و سازمان های مردم نهاد شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان زنجان، افزود: امروز بحث مواد مخدر، یک موضوع عام شده است و هرکس در هر جایگاهی که هست اعم از اشخاص حقیقی و حقوقی، باید از فرصت ها استفاده کرده و تبعات ناشی از اعتیاد را به افراد و جامعه هدف، اعلام کند.
وی با بیان اینکه منابع انسانی بزرگترین سرمایه اجتماعی است و اگر خدشه ای به آن وارد شود در این صورت در جامعه وابستگی ایجاد شده و استقلال و منابع انسانی از بین خواهد رفت، اظهار داشت: جامعه سالم، زمانی محقق می شود که همه پای کار بیایند و برای دستیابی به هدف نباید منتظر حرکت دستگاه ها، اعم از دبیرخانه شورای مبارزه با مواد مخدر، نیروی انتظامی، دانشگاه علوم پزشکی و سازمان تبلیغات اسلامی، باشیم.
مرادی نافچی افزود: برای اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر لازم است جامعه هدف را شناخت، آموزش داد، تعیین تکلیف کرد، مدل داشت و همه را درگیر کرد و سازمان های مردم نهاد نیز باید در این راستا، باید برنامه و راهکار ارایه دهند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری زنجان به طرح های پیشنهادی ویژه مدیران سمن ها به دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان زنجان اشاره کرد و گفت: طرح های ارایه شده باید نیاز امروز جامعه ما را پاسخگو باشد، رویکردش در حوزه مواد مخدر به صورت پیشگیرانه بوده و از طرفی نیز مشارکت پذیرانه باشد.
مرادی نافچی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید براینکه در حوزه مشارکت های مردمی و سمن ها، کارهای هرچند کوچک هم می تواند ارزشمند باشد، افزود: سازمان های مردم نهاد دارای اساسنامه و مرامنامه باید در راستای اعتماد آفرینی و در حوزه شفافیت سازی و نظارت، حرکت کنند.
وی با بیان اینکه سازمان های مردم نهاد، سازمانی غیردولتی، غیر انتفاعی و غیرسیاسی هستند، اظهار داشت: نظارت ها بر سازمان های مردم نهاد باید با دقت انجام شود و باید امر نظارت پذیری را این سازمان ها پذیرا بوده و بر اساس اساسنامه و مرامنامه فعالیت کنند.
مرادی نافچی، شفافیت در عملکردهای سازمان های مردم نهاد را خواستار شد و تاکید کرد: کاخ موسسات خیریه و سازمان های مردم نهاد باید شیشه ای باشد و در واقع اعتماد مردم، بزرگترین سرمایه این سازمان ها محسوب می شود و نباید این اعتماد از میان برداشته شود.
۶۰۸۴/ ۳۰۸۸